Van der Gijp weet wat Steijn eigenlijk had willen zeggen tegen Noa Vahle: 'Daar word je een beetje verdrietig van'

5 oktober 2023, 07:47   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

René van der Gijp weet wat Maurice Steijn eigenlijk had willen zeggen in een interview met Noa Vahle. De trainer van Ajax toonde zich in het vraaggesprek verheugd over de komst van Louis van Gaal, die de Raad van Commissarissen van voetbaltechnisch advies gaat voorzien in Amsterdam.

Vahle voelde Steijn aan de tand over de komst van zijn illustere voorganger naar de Johan Cruijff ArenA en kreeg louter positieve antwoorden. Zo toonde de Hagenaar zich onder meer fan van het Totale Mens-Principe waar Van Gaal vaak mee op de proppen komt. Van der Gijp weet echter wat Steijn niét zei, maar wel had willen zeggen: "Het liefste zou hij zeggen: laat Van Gaal zich nou overal mee bemoeien, behalve met mijn opstelling, dat doe ik liever zelf."

De reden dat Steijn dat niet zegt? "Hij heeft de bagage niet, de autoriteit. Daar word je een beetje verdrietig van." Johan Derksen weet wel wat Steijn zou kunnen helpen: "Je kunt hem autoriteit geven door hem goede spelers te geven", merkt de journalist op, die daarbij een parallel trekt met de situatie van Erik ten Hag bij Manchester United.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Poke theWoke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Van der Gijp schijnt tegenwoordig gedachtes te kunnen lezen.

AjaxTheGreatest
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Van der Gijp vindt Jort Kelder ook helemaal geweldig,terwijl Jort Kelder zegt dat hij een hekel heeft aan arme mensen en die eigenlijk geen stemrecht mogen hebben.Gijpie doet wel alsof het nog een heel gewone jongen is maar zo voelt hij zich al lang niet meer en heeft helemaal niets met de gewone man of vrouw,hij doet maar alsof hij kijkt net als Jort Kelder op de gewone man en vrouw neer. De drie van VI zijn gewoon kakballen vvd stemmers.

avatar

Je neemt deze man toch niet meer serieus, die denkt werkelijk dat hij het allemaal weet, maar is zo dom als de achterkant van een varken. Zit daar te gillen om dildo en piemel video's als een puber, vreselijke kerel. Er komt totaal niets zinnigs uit die scheur van hem. Onbegrijpelijk dat dit figuur nog op tv is, haalt het programma alleen maar meer naar beneden

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen