Vink benoemt: ‘Dit heeft Ueda nu al overgenomen van Giménez’

4 oktober 2023, 23:57   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ESPN

Ayase Ueda speelde woensdagavond een belangrijke rol bij de openingstreffer van Feyenoord tegen Atlético. De Japanse spits werd de diepte ingestuurd door Quinten Timber en kwam één-op-één met Jan Oblak. Via Mario Hermoso verdween de bal uiteindelijk in het doel. Marciano Vink zag bij dit doelpunt iets identieks aan Santiago Giménez.

“De eerste goal is wel echt een kopie van Giménez. Dit hebben we in de Eredivisie ook al gezien, die steekbal van Timber op Giménez. Dan vond ik de eerste goal tegen Atlético echt een kopie”, zegt Vink bij Voetbalpraat van ESPN. “Dat heeft Ueda van Giménez overgenomen?”, vraagt Wouter Bouwman vervolgens. “Nou, misschien heeft Ueda dat zelf ook wel, maar dat hebben we nog niet kunnen zien”, reageert de oud-voetballer.

Artikel gaat verder onder video

Karim El Ahmadi, ook aanwezig tijdens Voetbalpraat, vond dat Ramiz Zerrouki een goede wedstrijd speelde. De van FC Twente overgekomen middenvelder werd opgesteld als extra speler voor de verdediging en vulde dat prima in. “Die speelde heel sterk vandaag. Die viel me wel erg op om eerlijk te zijn, dat vond ik een van de betere spelers”, zegt de oud-Feyenoorder.

“Voorin hebben ze ook veel gecreëerd. Los van de goal hebben we Ueda niet zo veel gezien. Als Yankuba Minteh een paar keer het overzicht behoudt, of bij één kans een betere aanname heeft… Dan schiet hij er misschien één binnen”, stelt El Ahmadi vervolgens.  

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen