Ajax-supporters zijn woest op Nijhuis en melden zich op Instagram-pagina van scheidsrechter

12 november 2023, 18:40   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Supporters van Ajax hebben op de Instagram-pagina van scheidsrechter Bas Nijhuis hun onvrede geuit over de manier waarop hij het duel tussen Almere City en Ajax heeft geleid. De arbiter van dienst gaf in de slotseconde een strafschop aan Almere City, maar besloot eerder in de tweede helft geen strafschop te geven aan de Amsterdammers. Dat zorgt voor woede bij de supporters.

De scheldwoorden vliegen Nijhuis om de oren in de reacties op zijn laatste Instagram-posts. Sommige Ajacieden laten wat genuanceerder hun onvrede blijken. “Twee overduidelijke penalty's voor Ajax weggewuifd, Bas...",zegt een Ajax-supporter, terwijl een andere Ajacied van mening is dat de arbiter uit Enschede beter zou kunnen gaan stoppen met fluiten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Maister
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

De reacties van de supporters gaan te ver

familieharbers03
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

wat een stoere mannen zijn dit!!

dilima1966
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

De ajax supporters zoeken steeds iemand anders die de boosdoeners zijn De spelers moeten een schop onder hun flikker krijgen Wat een wanprestatie weer Dit elftal blijft gewoon steeds fallen Zeker in de winterstop de helft van de selectie lozen wordt tijd dat het Ajax legioen gaat roepen ajax speler schaam je rot en rot op Uit deze selectie valt er niets meer uit te halen wat er nu in zit

ria vandenhoek
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Ik word schijtziek van de negatieve reacties over ajax gaan jullie dan op de stoel.van de trainer zitten.kijken of jullie met dit elftal beter presteren van het schip doet zijn best

Waarom19
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Is goed, ik laat Ajax weer winnen.

Derk62
Link gekopieerd!
    30
    + 1
avatar

Ik wordt schijtziek van 020 met hun gezeik, nu heeft de scheids het weer gedaan, ze zijn dit seizoen gewoon niet goed genoeg, nou dan is het toch geweldig een puntje halen uit Almere😀

bonaire
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Ik vond niet dat het een strafschop was die Ajax verdiende . Waren al langer op zoek met vallen om niks alleen om de scheids te beïnvloeden. Ajax is echt erg diep gezonken . Een Brobbey is één en al spier , maar valt bijna bij elke actie die hij onderneemt?? Als je zo sterk bent als hij oogt.... Dan heb je de schijn ook tegen , en de strafschop van Almere ?? Hier kunnen zelfs de Ajax mensen zich niet uit praten . Kijk en vergelijk.

John Veen
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Ik als Feyenoorder vind dat Ajax een pingel had moeten krijgen Want als ik de verhalen hoor in Rotterdam is zowat iedereen het er mee eens, alleen de nep fans vinden van niet. Dit roepen ze alleen omdat ze Ajax het niet gunnen.

KROTJE
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Poeh ik kan mijn ogen niet geloven, eindelijk naast Jurgen en Goku een Feyenoorder die zoals ik een objectieve mening probeert te geven. Voorkomt onnodige polarisatie en immers de spelers van Ajax en Feyenoord gaan bij Oranje samen trainen en spelen. Chapeau John ! Ik van mijn kant benijd Feyenoord Quinten Timber in de ploeg te hebben en Ajax niet, QTimber is de beste Feyenoorder van dit moment en dankzij hem staat Feyenoord nu op de 2e plaats.

haike
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

je kan ook zeggen dat hij hem niet geeft omdat die ajacieden elke keer op de grond lagen te janken om een pingel en maar mopperen naar de scheids!! zou ik pissed van worden en hem ook niet geven! hebben ze aan zichzelf te danken! dus nijhuis goed gefloten!!

Waarom19
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Nijhuis was al vanaf vroeger een Ajax hater

Rob Gerritsen
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

KingCrimson, doet het nou erg veel pijn, als je totaal niet tegen kritiek kunt? Ik heb wel medelijden met je, zoals jij je berichten plaatst.

Kanthaaf
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Hm ja, kon allebei de kanten op. Pech gehad. Kan me de frustratie wel een beetje voorstellen. Eigenlijk zo’n beetje als bij de andere 17 . Geen bonussen, soms pech. Houd moed, je komt er heus wel weer bovenop, tenminste laten we het hopen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen