Marco van Basten is er klaar mee: 'Ik ga wat anders doen als Ajax speelt, dit is FC Knudde'

13 november 2023, 21:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Marco van Basten al in de toekomst niet meer iedere wedstrijd van Ajax gaan aanzetten. De analist van Ziggo is van mening dat het spel van Ajax niet leuk is om naar te kijken, waardoor hij op de momenten dat de Amsterdammers moeten spelen wat anders gaat doen.

"Ja, ik heb gisteren ook zitten kijken", begint Van Basten als presentator Wytse van der Goot de wedstrijd van Ajax tegen Almere City. aanhaalt in het programma Rondo:  "Het is vreemd, dit is FC Knudde. Ik moet zeggen ze doen hun best, maar ze zijn niet goed genoeg. Ik ga wat anders doen als ze spelen, ik ga wat anders kijken. Het is niet leuk om naar te kijken", zegt Van Basten. "Er zijn te veel spelers die gewoon niet goed genoeg zijn."

Artikel gaat verder onder video

Volgens tafelgast Dick Advocaat is trainer John van 't Schip afhankelijk van de eerst volgende transferperiode, want de oud-trainer denkt dat het momenteel lastig is om wat te veranderen:  "Als trainer is het natuurlijk moeilijk om te kijken of er verandering mogelijk is. Het is allemaal nog een beetje zoekende en als je als nieuwe trainer daar komt ben je ook nog zoekende. Dat is het probleem", stelt Advocaat. "Straks kan er met wat gerichte aankopen misschien wat veranderen."

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

BartVanderVeen24
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Je bent een supporter in goede en slechte tijden

54321
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat een kneus is die van Basten toch geworden. Als voetballer goed, maar als analist al jaren geleden door het ijs gezakt 😡

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen