Boulevard: Neymar breekt met vriendin Bruna na onthulling OnlyFans-model Aline

30 november 2023, 13:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © X

Neymar is weg bij zijn vriendin Bruna Biancardi. De Braziliaanse voetballer kreeg recentelijk nog een kind met Biancardi. Hij zou echter aan OnlyFans-model Aline Farias hebben gevraagd om naaktfoto’s en daarop is de relatie met de moeder van zijn dochter Mavie stukgelopen.

Dat heeft Biancardi op Instagram gezet. Hoewel zij ontkent dat ze een officiële relatie hadden (‘Neymar is alleen de vader van mijn kind, dat is onze relatie’), zijn ze in elk geval wél uit elkaar. Eerder dit jaar ging de voetballer nog publiekelijk door het stof nadat hij zou zijn vreemdgegaan. Dat is volgens Biancardi te verklaren met het feit dat de twee contractuele afspraken hadden gemaakt over hun seksleven, maar verder geen relatie zouden hebben.

Artikel gaat verder onder video

De breuk is tot stand gekomen nadat OnlyFans-model Farias via X naar buiten bracht dat Neymar om naaktfoto’s zou hebben gevraagd. In het screenshot dat zij deelde, was te zien waarop de momenteel geblesseerde Braziliaan dat vroeg en vervolgens te horen kreeg dat hij dan wel moest laten weten wat hij van de foto’s vond. Voor Biancardi was dat vermoedelijk de dubbel om definitief met Neymar te breken. Ze zijn overigens eerder tijdelijk uit elkaar geweest, maar kwamen toen uiteindelijk toch wel weer bij elkaar.

FCUpdate is sinds jaar en dag een platform voor het laatste voetbalnieuws. Omdat we merken dat onze bezoekers behalve het ‘harde’ nieuws ook behoefte hebben aan lichtere onderwerpen, besteden we in de rubriek Boulevard zo nu en dan aandacht aan de ontwikkelingen in de privélevens van de topvoetballers. Omdat we weten dat niet iedereen zulke artikelen waardeert, kiezen we ervoor om het woord ‘Boulevard’ in de kop te zetten, zodat lezers het nieuws kunnen herkennen en desgewenst kunnen overslaan.

Bekijk in onderstaand fragment de details over de breuk van Neymar en Bruna Biancardi die besproken werden in Shownieuws.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen