Opstelling PSV: Peter Bosz stelt geduld van Noa Lang op de proef in kraker

25 november 2023, 17:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ESPN

PSV begint zaterdagavond (18.45 uur) zonder verrassingen aan de uitwedstrijd tegen FC Twente. Trainer Peter Bosz kiest in Enschede voor de bekende namen van de afgelopen weken. Meevaller voor PSV is de terugkeer van Noa Lang in de wedstrijdselectie.

Lang viel op 8 oktober geblesseerd uit in het uitduel met Sparta Rotterdam (0-4). De linkervleugelaanvaller stond sindsdien aan de kant, maar mag vanavond weer hopen op speelminuten. Hirving Lozano behoudt voorlopig zijn basisplaats op de linksbuitenpositie.

Artikel gaat verder onder video

PSV is na twaalf competitiewedstrijden nog altijd foutloos in de Eredivisie. Het treffen met FC Twente wordt door menigeen beschouwd als de eerste serieuze test in competitieverband dit seizoen: de Enschedeërs staan met 27 punten uit 12 duels knap derde op de ranglijst. Bij FC Twente ontbreekt Michel Vlap wel vanwege een blessure.

Opstelling FC Twente: Unnerstal; Brenet, Hilgers, Pröpper, Smal; Steijn, Kjolo, Regeer; Rots, Ugalde, Sadilek

Opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Til, Veerman; Bakayoko, De Jong, Lozano

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen