Veronica Offside bespreekt relatie van Jade Anna en Kenneth Taylor

27 november 2023, 21:36   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Veronica Offside

Kenneth Taylor speelde zaterdag een sterke wedstrijd voor Ajax tegen Vitesse (5-0) en bekroonde zijn optreden met een assist en een fraai doelpunt. De middenvelder was niet bezig aan een overtuigend seizoen, maar lijkt de weg omhoog te hebben ingeslagen. De analisten van Veronica Offside sluiten niet uit dat zijn prille relatie met influencer Jade Anna van Vliet daar een rol in speelt.

Taylor werd vanaf de tribunes toegejuicht door zijn nieuwe vriendin, die in vak 110 zat. “Leuk. Misschien speelt hij daarom wel zo goed, omdat hij vol vlinders zit”, speculeert Andy van der Meijde, die bijval krijgt van Wesley Sneijder: “Dat kan zeker. Die jongen heeft misschien een goed gevoel, gaat met plezier naar de club en weet ook dat hij fijn thuiskomt. Daar kan je van gaan vlammen, ja.” Veel supporters van Ajax 'bedankten' Jade Anna zaterdag al op Twitter en Instagram.

Artikel gaat verder onder video

Boulevard: Jade Anna laat van zich horen na ijzersterk optreden Kenneth Taylor voor Ajax

Presentator Wilfred Genee vraagt of Sneijder het scenario zelf herkent uit zijn eigen carrière. “Het hoeft niet steeds op mij betrokken te worden! Maar jij gaat toch ook lekker naar je werk als alles goed gaat thuis?”, antwoordt Sneijder, om daarna toch toe te geven: “Ik kan me uit mijn carrière wel herinneren dat het zo ging. Denk aan het WK 2010. Zo gaat het bij iedereen hoor.” Van der Meijde is het daarmee eens: “Natuurlijk. Je krijgt meer energie enzo. Je voelt je positief.”

Wim Kieft ziet positieve ontwikkelingen bij Ajax, na een desastreuze seizoensstart. “Ze gaan nu wel meer naar een vast elftal toe. De enige die nog ontbrak, waren Sutalo en Brobbey. Akpom is een leuke pinchhitter, maar met Brobbey kun je veel beter doorspelen. Dat kan met deze jongen niet. Leuk om achter de hand te hebben, maar dat is natuurlijk geen basisspeler voor Ajax.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen