Agent van Babadi reageert met verbijstering op gerucht van Feyenoord Transfermarkt

16 december 2023, 13:40
Foto: © Imago

Volgens de agent van Isaac Babadi klopt er niks van het gerucht dat Feyenoord Transfermarkt woensdag de wereld in slingerde. Het goed ingevoerde Feyenoord-medium wist te melden dat het PSV-talent een netto jaarsalaris van anderhalf miljoen euro verlangt. “Totale onzin”, weet het Eindhovens Dagblad.

“Verhalen dat hij anderhalf miljoen euro netto per jaar zou willen verdienen, worden door de agenten van Babadi naar het rijk der fabelen verwezen. Totale onzin, geven ze aan”, schrijft het Eindhovense medium. “Volgens hen ligt het huidige struikelblok op een ander vlak”, gaat de krant verder.

Artikel gaat verder onder video

Naar verluidt zou Babadi meer aan spelen toe willen komen. Als daar weinig uitzicht op is, wil de achttienjarige zijn geluk elders gaan beproeven. Feyenoord werd genoemd als mogelijke nieuwe eindbestemming. Hoewel de Rotterdammers op dit moment geen concrete belangstelling hebben, informeerde de club in de zomer bij Babadi en vond er een gesprek plaats met Arne Slot.

PSV wil Babadi graag in Eindhoven houden. Er ligt een contract tot medio 2028 klaar voor het talent. Vanuit kamp-Babadi klinken geluiden dat de middenvelder meer tijd nodig heeft om de knoop door te hakken. De jongeling wil graag spelen, maar moet op dit moment onder meer Guus Til, Malik Tillman en Ismael Saibari voor zich dulden in de pikorde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen