Ajax-fans zijn spijkerhard voor zwakke schakel: ‘Echt schandalig dat hij op het veld staat’

9 december 2023, 20:14   Bijgewerkt: 9 december 2023, 20:24
Foto: © ESPN

Ajax leidde bij rust comfortabel met 2-0 tegen Sparta Rotterdam, maar kort na rust volgde de aansluitingstreffer van Camiel Neghli. Ar'jany Martha is het mikpunt van kritiek vanwege zijn rol bij het tegendoelpunt dat Ajax moet incasseren.

Martha stond aan de rechterkant van het veld tegenover Neghli, waarna de Spartaan de bal voorbij de linksback van Ajax speelde. Neghli sprintte vervolgens richting de zestien van Ajax en werd uiteindelijk bediend Arno Verschueren, waarna een fraai schot vanaf een meter of zestien in de verre hoek volgde: 2-1.

Artikel gaat verder onder video

Opvallend is dat Martha ogenschijnlijk weinig aanstalten maakte om Neghli, nota bene zijn directe tegenstander op het veld, bij te halen. Dat leidt op onder meer X, voorheen Twitter, tot veel kritiek van Ajax-supporters en andere voetballiefhebbers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

redknap
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ajax met veel mazzel gewonnen. Penalty was wel erg zwaar. Maar "de Kont" is waar het omdraait bij Ajax.

Witte muis
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Ajax speelde gewoon een prima partij in de 1 e helft en als het 3 a 4 nul staat heeft sparta niks te klagen. De 2e helft was sparta wat beter maar dat kwam gewoon door Ajax zelf verkeerde paases en verkeerde keuzes en waarom mag joost weten want er was niks aan de hand tot die tegengoal kwam die totaal onnodig was 🤔 plus ze zelf ook nog kansen hebben gehad op de 3-1. We hebben gewoon verdient gewonnen en we gaan weer verder op naar donderdag en hopen dat we die ook winnen goed voor het vertrouwen 💪❌❌❌

BENNINK24
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Martha, tja die is er niet klaar voor, moet te veel inleveren op kwaliteit. Maar goed Brobbey moest ook ff aan zetter tot beter. En zie nu een van de betere spitsen van Nederland.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen