Ajax-supporters begrijpen niets van keuze voor Veerman als Speler van de Maand

1 december 2023, 18:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Joey Veerman is vrijdag uitgeroepen tot Eredivisie Speler van de Maand. De middenvelder van PSV kwam op basis van data van Opta en stemmen van supporters als winnaar uit de strijd en dat zorgt voor onbegrip bij een aantal fans van Ajax.

Een aantal supporters van Ajax waren namelijk van mening dat niet Veerman, maar Chuba Akpom de prijs had moeten krijgen. De Engelse spits is veelal bankzitter bij Ajax, maar is ontzettend belangrijk voor de ploeg van John van 't Schip als hij invalt. Akpom is geen aanvaller die het moet hebben van zijn techniek, maar heeft inmiddels bewezen een doelpuntenmaker te zijn. Supporters van de Amsterdammers hadden dan ook gehoopt dat Akpom zou zijn beloond voor zijn goede prestaties.

Artikel gaat verder onder video

Akpom kwam in de maand november tot maar liefst zes doelpunten voor Ajax, waarvan één in de Europa League: "Akpom speelt tennis", reageert een supporter van Ajax, terwijl iemand anders ook niets van de uitverkiezing begrijpt: "Dit meen je niet!"

Is Veerman terecht de Speler van de Maand?

Laden...
906 stemmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

RubenEFC16
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Terecht nu al plus 60 mil waard hopelijk houd hij zijn vorm vast en kan hij doorgroeien tot een volwaardig oranje international jooeey! Jooeey!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen