Arne Slot opgehaald met privéjet van miljardair: 'Hij zal het niet bevestigen, maar...'

4 december 2023, 17:36   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Imago/Canva

Tottenham Hotspur was afgelopen zomer niet de enige Premier League-club met interesse in Arne Slot, zo weet het Algemeen Dagblad. Volgens journalist Mikos Gouka toonde ook Chelsea serieuze belangstelling voor de trainer van Feyenoord.

Gouka schrijft dat de steenrijke eigenaar Todd Boehly van Chelsea een privéjet naar Nederland stuurde om Slot op te halen, om in Engeland samen te praten over een toekomst bij Chelsea. De journalist voegt eraan toe dat Slot het verhaal ‘vast nergens zal bevestigen’. Hij verlengde uiteindelijk bij Feyenoord zijn contract tot medio 2026.

Artikel gaat verder onder video

Slot wilde met Feyenoord de landstitel prolongeren, maar dat wordt een moeilijk verhaal. Na de 1-2 nederlaag tegen PSV van zondag bedraagt de achterstand op de koploper al tien punten. Eerder won PSV de strijd om de Johan Cruijff Schaal al van Feyenoord. Na de winterstop mag Feyenoord wel proberen hoge ogen te gooien in de Europa League en in de KNVB Beker.

Als Feyenoord na de winter weer succesvol wordt in binnen- en buitenland, staat een club als Chelsea volgens Gouka ‘zo weer op de stoep’ voor Slot. “Zeker als Feyenoord de tweede plek, de KNVB-beker en de Europa League als nieuwe hoofddoelen vastlegt. En misschien nog wel belangrijker: dat het de laatste jaren zo verwende publiek die doelen óók omarmt”, schrijft hij.

Denk je dat Arne Slot volgend seizoen nog de trainer van Feyenoord is?

Laden...
8038 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

BENNINK24
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Nee, want hij wordt beetje vervelend hier, en hij heeft ff de oplossing niet meer, dus klaar.

Voetbalfan
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Wst een onzin of liever gezegd gelul

CG
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Laat hem maar vertrekken, gezien mijn minder goed gedrag. Hij zit met zijn gedachten al in het buitenland !!

Richard De Leeuw
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Of naar Volendam.

FCJel
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Al die zure reacties hier. Pure frustratie en afgunst op een wederopbouw waar je u tegen mag zeggen. Europese finale, landskampioen, en nu staan ze gewoon alsnog tweede en dus op koers naar een CL ticket. Er kan paniek gezaaid worden zoveel je wil, maar het gaat helemaal niet slecht in Rotterdam, dat is slechts de waan van de dag.

FCJel
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Ja maar ajax doet het ook oerslecht dus daar is het inderdaad geoorloofd. Feyenoord is alleen maar opgestaan afgelopen jaren, daar mag ik toch positief over zijn? Hou dat gefrustreerde gedoe even voor je aub, het laat je niet echt slimmer overkomen. Bij voorbaat dank.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen