Bayern-supporters maken vernedering Ten Hag en United compleet met plagerige liedjes op Old Trafford

13 december 2023, 09:50   Bijgewerkt: 13 december 2023, 15:36
Foto: © Imago

De meegereisde fans van Bayern München hebben zich dinsdagavond prima vermaakt op Old Trafford, de thuishaven van Manchester United. De Duitse Rekordmeister won door een treffer van Kingsley Coman met 0-1 van de ploeg van Erik ten Hag, die daardoor troosteloos onderaan poule A van de Champions League eindigt en daarmee nú al klaar is in Europa.

De uitsupporters hieven na de treffer van Coman, die André Onana twintig minuten voor tijd op aangeven van Harry Kane wist te passeren, plagend het lied 'Football is coming home' aan. Als reactie op de compleet stilgevallen thuissupporters kwam daar nog de vraag 'Is this a library?' ('Is dit een bibliotheek?') achteraan.

Artikel gaat verder onder video

Met het verlies tegen de Duitsers is het Europese rampseizoen compleet voor de ploeg van Ten Hag. Van de zes poulewedstrijden werd immers alleen het thuisduel met stuntploeg FC Kopenhagen in een minimale zege omgezet (1-0), uit bij Galatasaray pakte United in de voorlaatste speelronde het vierde en laatste punt die het in de groepsfase bij elkaar speelde (3-3). The Sun wijst erop dat de club daarmee dit seizoen twee 'ongewenste' records op zijn naam zet: nog nooit verloor United vier van de zes groepswedstrijden en het aantal tegendoelpunten (15) is zelfs een Engels negatief record in het miljardenbal.

Ook het lokale Manchester Evening News besteedt aandacht aan de liederen van de Bayern-fans. Die 'tonen aan hoe diep Manchester United gevallen is', zo kopt de krant. Met een veelzeggende statistiek onderstreept men bovendien dat de uitschakeling dinsdag nauwelijks te voorkomen was. "Een wedstrijd die gewonnen moest worden werd door United niet met het nodige verlangen of wanhoop benaderd", stelt de krant vast. "In plaats van alle wapens uit de kast te halen, haalde United de trekker niet eens over, ze hadden maar één schot op doel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Dan viel het met Ajax wel mee voor wat betreft het diep gevallen zijn. Ajax kocht voor 120 miljoen plus en Manchester voor meer dan een half miljard aan nieuwe spelers en Ajax kan binnenkort door verkopen en verhuren toch weer incasseren. Ajax werd door hun vijanden steeds met leedvermaak er aan herinnerd voor 120 miljoen plus weggegooid te hebben, weliswaar mede door een halve oplichter als Mislintat, maar bij ManU kochten ze bij volle verstand miskopen als Casemiro, Varane, Eriksen, Onana, Sancho, Höjlund, Dalot, Querillion, zo zie je maar weer.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Met zulke goede spelers zo weinig bereiken........ De trainingen moeten echt omhoog kwa nivo meer scherpte erin.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jij hebt als Rotterdamse Madrileen of omgekeerd ervaring met goed voetbal Jurgen. Ik kijk bijna elk weekend met Viaplay en via MOTD naar de PL en ik geniet van de passie, de wil om te winnen, de strijd van de spelers van alle clubs ook lager geklasseerde, maar wat ik gisteravond zag.......ik denk dat zelfs Excelsior nog een gelijkspel of kleine mazzeloverwinning bij ManU kon halen. ManU kan opnieuw beginnen, kost zeker minstens 1 seizoen, maar dan met een nieuwe coach.

FCJel
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Sinds Ferguson weg is proberen ze constant opnieuw te beginnen met nieuwe coaches, maar het wil nog niet echt lukken. Wellicht zit het probleem toch dieper dan dat.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

ja klopt er zit veel meer spektakel en aanvallend voetbal in La Liga. Kleinere clubs hangen niet 90min in de 16 om er af en toe uit te komen met een counter. Zodra de bal verovert wordt schakelt iedereen om en gaan ze er vol voor vooral juist tegen de grotere clubs . La liga en PL zijn competities die voetballen in de 6 versnelling , de Eredivisie lijkt net 3e versnelling af en toe naar de 4e gaat. Man u ik denk dat er echt een groot probleem is tussen wat de spelers moeten doen volgens Ten Hag en of dat hij spelers heeft gekocht die niet zijn systeem kunnen spelen. En dat is raar want als je topspeler bent moet je je kunnen aanpassen in een ander systeem maar het klopt gewoon niet daar. Of mischien trainen ze gewoon totaal niet scherp en moet Ten Hag flink de boel op scherp zetten als hij daar Verbaal toe in staat is.... En zo niet dan is hij de groep kwijt en geloven ze er niet meer in... en dus einde Ten Hag. Maar zoveel geïnvesteerd in zulke spelers kom op man je moet echt wel meer kunnen als dit.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen