Chelsea-supporters vragen na nederlaag bij Wolves om vertrek van één speler

24 december 2023, 16:00   Bijgewerkt: 24 december 2023, 17:46
Foto: © Imago/Viaplay

Chelsea heeft zondagmiddag een pijnlijke nederlaag geleden tegen directe concurrent Wolverhampton Wanderes: 2-1. The Blues kregen zeker in de eerste helft een aantal uitstekende mogelijkheden om op voorsprong te komen, maar faalden in de afronding. Wolverhampton Wanderes profiteerde en brachten de supporters in het Molineux Stadium een fantastisch kerstcadeau.

De bezoekers uit Londen kregen in het eerste bedrijf de nodige kansen om op voorsprong te komen, maar waren te onnauwkeurig in de eindfase. Trainer Mauricio Pochettino zal daarvoor vermoedelijk naar Raheem Sterling wijzen, die grote kansen om zeep hielp. Na een half uur spelen kwam de Engelse rechtsbuiten alleen voor de goal te staan - met twee teamgenoten naast zich - maar koos hij tot onbegrip van iedereen bij Chelsea voor eigen succes.

Die actie zorgde voor grote woede bij de supporters van Chelsea op sociale media, die zagen dat de Londense club ook in de tweede helft dominant was. Chelsea had in het tweede bedrijf maar liefst 75% balbezit, maar kwam niet tot levensgrote kansen. Integendeel zelfs, want het was Wolverhampton dat gevaarlijker werd en uiteindelijk zelfs op voorsprong kwam. Het was Mario Lemina die de ploeg uit Birmingham kort na rust op voorsprong zette na een goede hoekschop.

Vervolgens haalde Chelsea in het resterende deel van de wedstrijd alles uit de kast om nog tot een gelijkmaker te komen en kwam onder meer oud-PSV'er Noni Madueke het veld in. Ondanks de dreiging voor het strafschopgebied en de extra speeltijd van maar liefst elf minuten, leek het gedaan toen Wolves op 2-0 kwam. Christopher Nkunku deed nog wat terug, maar meer zat er niet in: 2-1. Chelsea gaat met een pijnlijk gevoel de kerstdagen in.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

deVoorstopper
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Het is toch ook schrijnend om naar die selectie te kijken en te realiseren dat dit meer dan een miljard heeft gekost in slechts twee jaar tijd. Het uitgeven van geld is hun eigen keuze, maar op een paar posities na vallen de meeste spelers niet eens boven het gemiddelde van de Premier League uit. We klagen over United, waar het technisch beleid al laag ligt, maar Chelsea spant momenteel de kroon. Ongelooflijk

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen