Compilatie Steven Berghuis gaat viraal: 5 krankzinnige overtredingen in 26 seconden

2 december 2023, 21:24   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © SBS

Steven Berghuis werd afgelopen donderdag in het Europa League-duel van Ajax met Olympique Marseille (4-3 verlies) met rood van het veld gestuurd vanwege een grove charge op Joaquín Correa. Het was zeker niet de eerste keer dat de aanvallende middenvelder annex rechtsbuiten zich liet gaan op het voetbalveld, zo wordt dit weekeinde breed uitgemeten op social media. 

Op diverse social media gaat dit weekeinde een videocompilatie van Berghuis viraal. In de 26 seconden durende video zijn minimaal vijf harde overtredingen van de linkspoot uit het verleden opgenomen. Berghuis werd in zijn carrière vijfmaal van het veld gestuurd met rood. 

Artikel gaat verder onder video

Berghuis werd na zijn rode kaart tegen Olympique Marseille hevig bekritiseerd, onder meer door René van der Gijp. "Dit is een krankzinnige overtreding. Dit slaat nergens op. Hij kan zijn kruisbanden scheuren", zei de oud-voetballer en analist vrijdag bij Vandaag Inside

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

BENNINK24
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

klopt hij komt onbesuisd in , en dan lijkt het heel wat, maar ik zie dat ie wel voor de bal gaat. Zie in het veld veel meer smerige dingen gebeuren, en worden niet bestraft . Omdat het geen groot waanzinnige impact heeft, voor de oog van gemiddeld mens. Het zijn allemaal typetjes op tv van de Gijp, Derksen en dat die trut , enz die het nog allemaal erger maken dan het is.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen