Derde tenue Ajax 2024-25 lekt uit: twee opvallende retro-elementen

6 december 2023, 08:47   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Footy Headlines - X

Het derde tenue van Ajax voor het seizoen 2024-25 lijkt nú al te zijn uitgelekt. Het X-account Footy Headlines, dat de laatste jaren wel vaker met een dergelijke primeur wist te komen, plaatst dinsdag een foto van een volledig wit tenue waarin de sponsor-uitingen in het rood te zien zijn.

Op de foto is bovendien te zien dat er twee opvallende retro-elementen op het shirt zullen terugkeren. Allereerst valt het clublogo op. Daarin lijkt niet gekozen te worden voor het huidige, gestileerde ontwerp maar te worden teruggegrepen op het 'klassieke' Ajax-logo dat tussen 1928 en 1991 de borst van de Amsterdammers sierde. Daarnaast lijkt het meest gangbare beeldmerk van kledingsponsor Adidas, de drie strepen, vervangen te worden door de variant met drie gestileerde bladeren.

Artikel gaat verder onder video

Op website van Footy Headlines wordt aangegeven dat alleen de hoofdkleur, die niet als wit maar als 'helder grijs' wordt omschreven, vooralsnog zeker is. De rode accenten zijn dus speculatie: "Bordeaux-rood zou passend zijn", zo valt te lezen. Ook de terugkeer van de old school logo's van zowel Ajax als Adidas is nog niet bevestigd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Eerst maar afwachten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen