Feyenoord de transfermarkt op: club kijkt naar versterkingen op twee posities

23 december 2023, 10:47
Foto: © ProShots

Feyenoord gaat deze winterstop de transfermarkt op om mogelijke versterkingen toe te voegen aan hun selectie. Het doorgaans goed ingevoerde Feyenoord-medium 1908.nl maakt in een uitgebreid artikel een overzicht over de transferplannen van de Rotterdammers. De prioriteit ligt deze winter op twee versterkingen.

Arne Slot heeft in de maanden januari en februari niet de beschikking over Alireza Jahanbakhsh (Iran), Ayase Ueda (Japan), Yankuba Minteh (Gambia) en Ramiz Zerrouki (Algerije). Dit viertal meldt zich namens hun land op de Afrika Cup. Feyenoord treft in die periode onder meer FC Twente en AZ in de Eredivisie, terwijl de club in de KNVB Beker aan de bak moet tegen PSV of Twente.

Artikel gaat verder onder video

Eén dag na de uiterste terugkomdag van de Afrika Cup-spelers staat de eerste Europa League-wedstrijd tegen AS Roma op het programma. Voor Feyenoord reden genoeg om in de winterstop op zoek te gaan naar versterkingen. Twee versterkingen zijn ‘het speerpunt’ van Feyenoord deze winter, zo meldt 1908.

De club wil graag een multifunctionele aanvaller aan de selectie toevoegen. “Feyenoord prefereert qua versterking op een multifunctionele, onvoorspelbare buitenspeler die creatief is, goed is in 1-op-1 situaties, een dribbel in huis heeft, balvast is en goed meeverdedigt. De voorkeur gaat daarbij uit naar een rechtsbuiten die eventueel ook in de spits kan”, schrijft 1908, die Jovan Mijatovic als voorbeeld benoemt.

Ook wil Feyenoord zich in de defensie versterken. Het liefst voegt de club een rechtercentrale verdediger aan de selectie toe. De voorkeur gaat uit naar een centrumverdediger die ook als rechtsback uit de voeten kan, net zoals Lutsharel Geertruida daarvoor in aanmerking komt.

Op welke positie moet Feyenoord zich versterken?

Laden...
959 stemmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

hunteklaas
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Het zou interessant zijn om Slory eens de kans te geven, hij is snel en heeft een goede voorzet, als hij op rechts speelt met als taak om langs de man te gaan en voor te zetten zal dit zeker voor meer dreiging zorgen dan het continue kappen en draaien dat nu gebeurt. Hopelijk krijgt Feyenoord deze winterstop versterkingen om de selectie aan te vullen

deVoorstopper
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Kijkend naar de transferplannen van Feyenoord, zou het geen slecht idee zijn om Slory een kans te geven als multifunctionele aanvaller en daarmee meer dreiging te creëeren op de rechterflank.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Of Ueda op rechts proberen

real8madrid
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Het is begrijpelijk dat Feyenoord op zoek gaat naar versterkingen, gezien de afwezigheid van belangrijke spelers tijdens de Afrika Cup en de drukke wedstrijdschema's. Hopelijk kunnen ze een multifunctionele aanvaller en een rechtercentrale verdediger vinden die aan hun eisen voldoen.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Dat staat exact hierboven😃

gtsb
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Leuk stukje maar wel een hoop open deuren . Iedereen die feyenoord een beetje volgt weet dat we daar wel wat kunnen gebruiken . Alleen moet feyenoord nu wel hun kaken op elkaar houden . Anders komen er weer andere clubs

Rudolf55
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Geertruida maar gauw slijten aan Excelsior. Desnoods met geld toe. Wat een karakterloze voetballer is dat zeg. Alle tegengoals begonnen met fouten van hem afgelopen jaar. Misschien naast z'n schoenen gaan lopen na een paar complimentjes? Idee: gauw die Pieters binnenhalen van Hercules. Hij vindt het spelletje nog leuk.

gtsb
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Ja laten we dat doen een speler die in potentie veel kan opleveren ,maar een mindere periode heeft aan excelsior geven. En dan een speler halen die 1 wedstrijd excelleerd,maar geflopt is bij jong utrecht,en speelt bij de nr 10 van van het 3e niveau in nederland. Ben jij familie van mislintat ofzo

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen