Freek Jansen haalt drie verantwoordelijken voor wanbeleid bij Ajax door de mangel

22 december 2023, 15:00
Foto: © ProShots

Voetbal International-journalist Freek Jansen heeft met een bericht op X gehakt gemaakt van het beleid wat er momenteel bij Ajax wordt gevoerd. De journalist, die de Amsterdamse club jarenlang heeft gevolgd, gebruikt de term wanbeleid en kijkt drie verantwoordelijk aan.

"Sven Mislintat stelde afgelopen zomer voor 115 miljoen euro de slechtste Ajax-selectie in de geschiedenis samen (balans/positie/karakter/kwaliteit)", schrijft Jansen, die - zoals veel mensen in de voetballerij - uiterst kritisch kijkt naar het verrichte werk van de Duitse directeur voetbalzaken. Hij is volgens Jansen echter niet de enige die zich de dramatische prestaties van Ajax mag aanrekenen.

Artikel gaat verder onder video

Ook Jan van Halst en Maurits Hendriks mogen volgens Jansen in de spiegel kijken: "De zichzelf naar voren geschoven goeroe Maurits Hendriks en rvc-voetbalman Jan van Halst knikten instemmend", doelt Jansen op alle aankopen die Mislintat in de afgelopen zomer mocht doen. "Wanbeleid", zegt de VI-hoofdredacteur tot slot.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Maister
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Geen wonder dat het zo'n rampzalig seizoen was, met zulke assistent trainers die geen enkel benul hebben van hoe je een fatsoenlijk team moet samenstellen. Weg ermee!

WimHoebergen06
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

die wantrouwen elkaar ,maduro wist het toch zo goed bij almere,die hebben alleen de afkoop omhoog geluld,

Maister
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Het lijkt wel een soap daar in Amsterdam.

WimHoebergen06
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

je kan er over blijven zeuren het helpt niet we zullen verder moeten, maar dat janssen van der sar niet benoemd vind ik heel raar die heeft mislintat aangesteld, door zijn vete met bosz was die niet welkom, zie wat die met psv presteerd hoed af

CG
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Heel AJAX moet zich in de spiegel kijken. Niet voor niets dat er tot heden de WANBELEID terecht zwaar aanwezig blijft !!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen