Gakpo verrast ploeggenoot tijdens interview: 'Kerstman komt vroeg dit jaar'

21 december 2023, 10:41
Foto: © Sky Sports

Cody Gakpo werd na de 5-1 overwinning op West Ham United gekroond tot de beste speler van de League Cup-wedstrijd. De Nederlandse aanvaller vond echter niet zichzelf de beste man op het veld, maar droeg die titel op aan ploeggenoot Curtis Jones, die twee doelpunten voor zijn rekening nam.

“De kerstman komt vroeg dit jaar”, begon de scorende Gakpo voor de camera van Sky Sports en richtte zich tot invaller Curtis Jones. “Ik heb een kort woordje: ik ben heel trots op je. Je werkt ontzettend hard, maar niemand ziet dat, omdat het achter gesloten deuren gebeurt. Maar je verdient het beste, ga vooral zo door.” Jones toonde zich blij met de mooie woorden van zijn ploeggenoot en ook op socials waren de Liverpool-fans lovend over deze actie van de voormalig PSV’er.

Gakpo kreeg na zijn treffer ook mooie woorden van coach Jürgen Klopp. “Het was een prachtig doelpunt van Cody. We kwamen tegen Manchester United tot vergelijkbare kansen, maar ditmaal scoorde Gakpo wel. Heel speciaal en heel fraai”, aldus Klopp. “Hij schoot heel beheerst, zonder haast. Dit is voor de keeper heel moeilijk om op te reageren.”

Ook over Jones was Klopp lovend tijdens het persmoment. “Hij deed het beter dan de afgelopen maanden. Hij bracht versnelling in zijn spel en voegde veel toe aan de bal. Dat is voor ons belangrijk”, aldus Klopp. “Hij zag er superfris uit, wat niet zo gek is omdat hij in de afgelopen weken geen duizenden minuten heeft gespeeld. Over het algemeen waren zijn prestaties gewoon goed.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

real8madrid
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als voetbalkenner kan ik alleen maar zeggen dat Gakpo en Jones beiden uitstekend hebben gespeeld en elkaar terecht complimenten geven. Het is mooi om te zien dat spelers ook buiten het veld waardering voor elkaar uitspreken.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen