'Lutsharel Geertruida ziet droomtransfer afketsen: interne twijfels over kwaliteiten van Feyenoorder'

4 december 2023, 19:41   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Imago

Lutsharel Geertruida prijkte afgelopen zomer op het lijstje van Bayern München. De Duitse recordkampioen houdt de verrichtingen van de Feyenoord-verdediger momenteel nog steeds in de gaten, zo weet Florian Plettenberg van Sky Deutschland. Of de Rotterdammers ook echt moeten vrezen voor een vertrek van Geertruida is nog maar de vraag.

Plettenberg weet namelijk dat de rechtsback annex centrale verdediger ‘in het profiel van Bayern München past’. Er zou een prijskaartje van dertig miljoen euro (plus bonussen) aan Geertruida hangen. De clubleiding van Der Rekordmeister twijfelt echter aan de kwaliteiten van de Nederlander.

Artikel gaat verder onder video

Bayern weet niet of Geertruida over de kwaliteiten beschikt die een verdediger van de Duitse grootmacht moet hebben. Afgelopen zomer leek Geertruida hard op weg naar RB Leipzig. Vrijwel iedereen ging uit van een transfer naar Die Rotten Bullen, maar de overgang klapte. Max Eberl, de oud-sportdirecteur van Leipzig, zou zeer gecharmeerd zijn van de Feyenoorder.

Geertruida kan terugkijken op niet de meest gelukkige week uit zijn carrière. De rechtsback maakte dinsdag in de Champions League-wedstrijd tegen Atlético Madrid een knullige eigen goal, waarmee hij bijdroeg aan een uiteindelijke 1-3 nederlaag. Zondag speelde Geertruida tegen PSV opnieuw ongelukkig. Hugo Borst stelt zelfs dat een mislukte actie van de verdediger bepalend is geweest in de strijd om de landstitel in de Eredivisie.   

Is Geertruida goed genoeg voor Bayern München?

Laden...
595 stemmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Bean
Link gekopieerd!
  3
  + 1
avatar

Geert is ongelooflijk door het ijs gezakt. Zowel in de CL als in de eredivisie pure middelmaat op zijn hoogst. Hij kan prima naar Union Berlin voor 10mln ofzo.

Okkie
Link gekopieerd!
  4
  + 1
avatar

Sodemieter toch op joh, met je door het ijs gezakt... Alsof geen enkele speler een offday kan hebben of een ongelukkig moment.... Korte bocht analyse....

KingCrimson
Link gekopieerd!
  4
  + 1
avatar

"Die gaat niet onder de 40 m de deur uit" hoorde ik de praatjesmakers hier roepen. Van die 40 m is geheid niet meer zo veel over. Totaal overschat deze voetballer.

Okkie
Link gekopieerd!
  3
  + 1
avatar

Ik heb jou reacties al een poos in de gaten...als je geen leven hebt, koop een wankel krukje en een stukje touw bij de lokale bouwmarkt, zal alles er beter uitzien voor je...

boyke
Link gekopieerd!
  1
  + 1
avatar

Dat KingCrimson een bijzonder negatief persoon is dat is algemeen bekend en zeker over andere clubs dan zijn zogenaamde topteam AJAX. Kom daar niet aan want dan maakt meneer meteen commentaar en zit hij meteen op de pot. Ik moet hem echter wel gelijk geven op gebied van Geertruida dat die zich behoorlijk aan het verliezen is wat Feyenoord wel eens de kop kan kosten. CL dat was een hele domme fout van hem en helaas was het verlies wel aan hem te wijten. Ook tegen PSV was het zijn schuld de inleiding van het verlies. I.p.v. de stand terug te kunnen brengen naar 4 punten zijn het er nu 10 geworden. Hij is totaal zijn eigen niet meer en of hij daardoor zijn marktwaarde niet mee omlaag trekt moeten we nog maar eens afwachten als hij zich niet snel herpakt. BM gaat al twijfelen over zijn kwaliteiten dat zegt al genoeg. Hopende kan hij zich heel snel herpakken maar de laatste tijd is hij echt wel sterk achteruit gegaan t.o.v. vorig seizoen.

KingJacobus.
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Precies.

Milly56
Link gekopieerd!
  2
  + 1
avatar

Elke speler heeft zijn ups en downs. Lutsharel komt hier weer bovenop. Zijn kwaliteiten komen wel weernaar voren; hopelijk voordat hij ons verlaat. Het is nog steeds een jonge speler, geef hem die ruimte. Hoeveel exceptionele Nederlandse voetballer zouden nooit hebben gestraald als we ze p deze leeftijd zouden hebben afgeschreven?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen