Liverpool verovert koppositie in Premier League: fans eensgezind over Ryan Gravenberch

9 december 2023, 16:13   Bijgewerkt: 9 december 2023, 16:26
Foto: © Imago

Liverpool heeft zaterdagmiddag op knappe wijze de koppositie in de Premier League veroverd. De ploeg van Jürgen Klopp keek in de tweede helft tegen een 1-0 achterstand aan tegen Crystal Palace, maar draaide de uitslag door goals van Mohamed Salah en Harvey Elliott volledig om. Ryan Gravenberch begon in de basis, maar was volgens de fans ongelukkig.

The Reds en Virgil van Dijk ontsnapten in de eerste helft aan een penalty, toen de VAR besloot dat de bal niet op de stip hoefde. In de tweede helft kwam die strafschop er alsnog voor Crystal Palace. Jean-Phillippe Mateta benutte het buitenkansje. Door een rode kaart van Jordan Ayew kantelde de wedstrijd volledig.

Artikel gaat verder onder video

Salah zorgde, amper één minuut na de rode kaart, voor de gelijkmaker. Door een prachtige goal van Elliott in de eerste minuut van de blessuretijd kon Liverpool ook nog de tweede treffer maken, die uiteindelijk voldoende bleek voor de drie punten. Arsenal staat op dit moment tweede en komt om 18.30 uur in actie tegen Aston Villa. Bij winst neemt de ploeg van Mikel Arteta de koppositie weer over in de Premier League.

Gravenberch ongelukkig

Gravenberch mocht in de basis starten bij Liverpool, maar kon niet overtuigen. Fans op sociale media laten weten dat ze niet tevreden zijn over het optreden van de oud-Ajacied. Gravenberch werd in de 57e minuut naar de kant gehaald voor landgenoot Cody Gakpo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen