Erik ten Hag heeft serieus probleem na nieuws over André Onana

28 december 2023, 17:47   Bijgewerkt: 28 december 2023, 22:23
Foto: © ProShots

Erik ten Hag moet het de komende tijd stellen zonder doelman André Onana. De keeper is door Kameroen opgeroepen om het land te vertegenwoordigen op de Afrika Cup, waardoor Onana enkele weken niet inzetbaar is bij Manchester United.

De Afrika Cup gaat van start op 13 januari in Ivoorkust. De finale staat op 11 februari op de planning. Mocht Kameroen met Onana deze eindronde halen, mist de oud-Ajacied minimaal zes wedstrijden bij Manchester United. De vraag vervolgens of Onana ná deze datum direct weer inzetbaar is bij The Red Devils.

Artikel gaat verder onder video

De oproep van Onana voor de nationale ploeg van Kameroen is niet geheel verrassend, al verliet de keeper vorig jaar het WK in Qatar wegens een conflict met bondscoach Rigobert Song. De oud-doelman van Ajax en Song hebben het inmiddels weer bijgelegd. Onana speelde sinds de commotie vier keer voor De Ontembare Leeuwen.

Onana was dit seizoen nog in iedere wedstrijd basisspeler bij Manchester United. Door de Afrika Cup moet Ten Hag nu een beroep gaan doen op Altay Bayindir, die afgelopen vier seizoenen de eerste keeper was van Fenerbahçe. De Turk is bij United de tweede keus, maar gaat door het gemis van Onana komende tijd fungeren als eerste doelman. Niet alleen Onana ontbreekt bij United wegens de Afrika Cup. Sofyan Amrabat is opgeroepen door Marokko.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kisa016826
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

🍓 𝐁𝐞𝐨𝐨𝐫𝐝𝐞𝐞𝐥 𝐦𝐢𝐣𝐧 𝐣𝐨𝐧𝐠𝐞 𝐬𝐞𝐱𝐲 𝐩𝐨𝐞𝐬𝐣𝐞 👉 ­­𝗪­­­­𝗪­­­­­𝗪­­­.­­𝗨­­­𝗦­­­­𝟰­.­𝗙­­­𝗨­𝗡

DIESEL72
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Mag hy dan pilletjes slikken zoals by Ajax

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Rulli kopen ten Hag ?

KROTJE
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Als Erik maar met zijn poten van Gorter afblijft.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Sarcastisch bedoeld, grapje vriend.

StevenKamerbeek25
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Denk eerder dat ze klaar zijn met Ten Hag altijd maar weer onschuldigen bij halen om zijn onschuld te verbergen 🤡. Onana heeft het recht om te s ook elen voor zijn land. Wedden dat ze dit nooit gezegd hadden als het om Frenkie zou gaan. Er zijn toch duidelijke afspraken gemaakt. Bulshit de ligt en Weghorst zijn de grootste miskoop ooit 🙈🙈🙈

CG
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Geen aandacht meer schenken aan Onana. Verder blijven gaan met Ramaj blijft prioriteit behouden daar Ajax anders wéér in de fout gaat ! !

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen