Manhoef verlaat Vitesse mogelijk voor spotprijs: ‘Snap niet dat Feyenoord dat bedrag niet neerlegt’

30 december 2023, 11:16
Foto: © Imago

De kans is groot dat Million Manhoef na de winterstop geen speler van Vitesse meer is. De smaakmaker van de Arnhemmers staat er goed op in het buitenland en de Eredivisie-hekkensluiter is bereid om mee te werken aan een transfer. TheScottishSun weet dat er drie clubs in de race zijn voor de aanvaller.

Zo wordt Rangers FC gezien als de favoriet. De Schotten staan klaar om een bod van ongeveer 2,9 miljoen euro neer te leggen bij Vitesse. Trainer Philippe Clement zou zeer gecharmeerd zijn van de Vitesse-buitenspeler. Bij Rangers zou Manhoef ploeggenoot worden van onder meer Cyriel Dessers, Sam Lammers, Danilo en Fabio Silva.

Artikel gaat verder onder video

Ook Championship-clubs Leicester City en Preston North End FC hebben interesse in de 21-jarige rechtsbuiten. Manhoef is een van de spaarzame lichtpuntjes van Vitesse dit seizoen. De aanvaller was in vijftien wedstrijden goed voor vier doelpunten.

Op X reageert men verrast op de genoemde transfersom van Manhoef. Een bedrag van ongeveer drie miljoen euro vinden enkele twitterraars te weinig voor de Vitesse-speler. De kans bestaat dat Vitesse, dat in financiële crisis verkeert, niet de hoofdprijs durft te vragen van de aanvaller. Een ander vindt dat Feyenoord een hengeltje moet uitgooien naar Manhoef.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Skid row
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Dat bedrag is volkomen onzin !

BENNINK24
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Goeie voetballer voor Ajax, maar ze zullen het bij ajax wel snappen ???

Performance
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

dat begrijp ik nu ook nog niet, ach dat scouting apparaat werkt alleen maar 1 kant op,net zoals Openda die zij voor een paar miljoen konden oppikken maar Nee hoor, Feyenoord had hem niet gescout dus ging het over, de club die het wel had aangedurfd lacht zich 4kant in de rondte, Feyenoord heeft de wijsheid in pacht, Lopez-van der Belt- Dilrosun - Idrissi- Linqr- Ueda en weet ik veel welke halve garen er nog meer bij zijn, denk dat Feyenoord dat scoutingsapparaat toch maar eens op scherp moet gaan zetten want tot nog toe op een enkeling na gewoon middelmatig, denk dat er bij PSV betere scouts zitten die ook nog eens slagvaardiger zijn zonder promotie op voorhand naar buiten te brengen, zie het resultaat tot op dit moment, je hebt een echte goede reservespits nodig- minimaal 2 "echte" buitenspelers- het middenveld is redelijk maar een topper er bij is ook niet verkeerd, dan hebben we het over de verdediging, de RB positie is gewoon zwak als Geertruida er niet speelt, die Oostenrijker, leuke zanger maar veel te traag in zijn handelingssnelheid maar daar hebben we Beelen voor in de plaats gehaald toch alleen moet deze nog even rijpen maar dat komt wel goed, die spelers betreft wel die jonkies komen nog veel tekort dus daar valt het komende seizoen ook weinig van te verwachtten, kortom overwerk voor de scouting

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen