Nóg een tegenvaller voor Ten Hag: onwaarschijnlijke uitblinker geblesseerd naar de kant

12 december 2023, 21:58
Foto: © Imago

Erik ten Hag heeft in het cruciale duel van Manchester United met Bayern München een volgende tegenvaller te verwerken gekregen. De Nederlandse trainer moest vijf minuten voor rust zijn ervaren verdediger Harry Maguire, die de afgelopen weken tot een verrassende uitblinker uitgroeide, met een blessure naar de kant halen.

Bij een 0-0 stand greep Maguire naar zijn lies, waarna hij aangaf niet verder te kunnen. Ten Hag verving hem door routinier Jonny Evans, die afgelopen zomer verrassend terugkeerde op Old Trafford. Het wegvallen van Maguire is een volgende teleurstelling voor Ten Hag. De oud-trainer van onder meer Ajax en FC Utrecht heeft tegen de Duitse Rekordmeister een zege nodig om zicht te houden op overwintering in Europa, al is hij daarbij ook afhankelijk van het resultaat bij FC Kopenhagen - Galatasaray.

Artikel gaat verder onder video

Maguire was de afgelopen jaren nog aanvoerder van Manchester United, maar viel onder Ten Hag ver terug in de pikorde. Een vertrek voor de voormalig duurste verdediger ter wereld - die tijdenlang beschimpt werd door alles en iedereen op social media -leek dan ook logisch, maar de Engelsman bleef afgelopen zomer op Old Trafford en knokte zich de voorbije weken terug in de basis. Niet alleen verdedigend zal hij gemist worden, schrijft The Athletic-journalist Laurie Whitwell op X. "Hoe gek het ook klinkt, Maguire is waarschijnlijk een van de meest dreigende United-spelers voor het doel (bij dode spelmomenten) later in de wedstrijd", aldus Whitwell.

Volg hier live de wedstrijd tussen Manchester United en Bayern München

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen