'Johan Bakayoko verschijnt opnieuw op radar van twee Engelse clubs'

30 december 2023, 10:47
Foto: © Imago

Johan Bakayoko is op de radar van Tottenham Hotspur verschenen, zo weet journalist Rudy Galetti zaterdagochtend te melden. De buitenspeler van PSV is bezig aan een sterk seizoen en heeft interesse gewekt van de Engelse topclub.

Tottenham gaat in januari op zoek naar een nieuwe buitenspeler. Bakayoko geldt als een van de ‘targets’ van The Spurs. Galetti weet dat Liverpool ook geïnteresseerd is in de Belgische aanvaller van PSV. Het contract van Bakayoko loopt in Eindhoven nog door tot de zomer van 2026.

Artikel gaat verder onder video

Bakayoko is bezig aan een sterk seizoen bij PSV. De aanvaller drukt zijn stempel in het elftal dat in de Eredivisie nog foutloos is. Met drie doelpunten en acht assists levert de Belg bijna wekelijks zijn waarde. In de Champions League gaf Bakayoko ook al vijf assists, en maakte hij één doelpunt.

Rik Elfrink denkt dat PSV een relatief rustige winterse transferperiode tegemoet gaat. Waar hoofdtrainer Peter Bosz en technisch directeur Earnest Stewart de huidige selectie intact willen houden, hoeft er ook niet veel bij. Fredrik Oppegard en Shurandy Sambo zouden in januari wel kunnen vertrekken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen