Redouan El Yaakoubi haalt keihard uit: ‘Ik ben echt woedend, man. Dit is echt bullshit!’

16 december 2023, 21:45   Bijgewerkt: 17 december 2023, 10:12
Foto: © ESPN

Redouan El Yaakoubi staat na afloop van Excelsior - Go Ahead Eagles (1-1) woedend voor de camera van ESPN. De woede van de verdediger van Excelsior richt zicht met name tot scheidsrechter Alex Bos.

Bos keurde vijf minuten voor tijd namelijk een doelpunt van El Yaakoubi af. De verdediger scoorde na goed doorzetten, maar volgens Bos had hij daarvoor een overtreding gemaakt op tegenstander Mats Deijl. De arbiter floot één seconde voordat El Yaakoubi scoorde, waardoor het doelpunt niet alsnog goedgekeurd kon worden door videoscheidsrechter (VAR) Joey Kooij.

Artikel gaat verder onder video

Verslaggeefster Hélène Hendriks constateert na afloop dat ‘het stoom uit de oren komt’ bij El Yaakoubi. “Volgens mij is dat wel terecht, toch?”, repliceert de verdediger van Excelsior vinnig. Vervolgens krijgt El Yaakoubi de beelden van het moment nogmaals te zien. “Ik was er al van overtuigd dat ik de bal eerder raakte dan hij. Zie je: ik snoep hem de bal gewoon af”, becommentarieert hij de beelden.

El Yaakoubi vindt dat Bos veel te gretig was om te fluiten. “Bij elk buitenspelmoment laten ze het spel doorlopen totdat er bijna een goal is. Pas dan wordt er gevlagd, omdat hij dan overtuigd is. En nu moest die per se fluiten. Ja, ik vind het gewoon echt dramatisch. Ik ben echt woedend, ik zeg het je eerlijk, man. Ik ben hier echt niet over te spreken, dit is echt bullshit!, foetert El Yaakoubi .

“Voor wat heb je dan een VAR? Als je twijfelt als scheidsrechter, fluit dan gewoon niet”, gaat El Yaakoubi gefrustreerd verder. “Zo gaat het de hele wedstrijd, bijvoorbeeld  bij buitenspelmomenten. Laat het moment doorgaan en dan kun je erna alsnog kijken. Nu is mij gewoon een goal ontnomen.” 

Vind jij dat Redouan El Yaakoubi een doelpunt is ontnomen?

Laden...
514 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen