René van der Gijp geeft in Vandaag Inside kusje aan Hélène Hendriks

8 december 2023, 23:49   Bijgewerkt: 9 december 2023, 08:55
Foto: © Talpa

René van der Gijp heeft Hélène Hendriks een kusje gegeven live op televisie. De analist van Vandaag Inside maakte vrijdagavond een grap over de tafelgast in Vandaag Inside en wilde het vervolgens goedmaken met een kusje op het hoofd van de presentatrice.

In een discussie over de terugkeer van Matthijs van Nieuwkerk op tv bracht Van der Gijp ter sprake dat de tv-presentator het vermoedelijk niet alleen doet omdat hij werken bij de tv heel leuk vindt. “Hij roept nu ook van: ‘tv is mijn leven’”, begon Gijp vrijdagavond in Vandaag Inside. “Maar denk jij dat dat geld ook niet lekker is? Pleur op, man.”

Artikel gaat verder onder video

“Jij verdient een goed salaris”, vervolgde hij, wijzend naar presentator Wilfred Genee. “Jij verdient een goed salaris”, draaide hij zich om naar Derksen aan de andere kant van de tafel. Om vervolgens zich tot Hendriks te richten: “Jij wat minder”, zei hij met een glimlach, waarop de hele studio in lachen uitbarstte. Hendriks zelf kon de grap ook waarderen en schoot in de lach, waarop Van der Gijp zijn excuses aanbood, door haar naar zich toe te trekken en een klein kusje te geven.

“Ben (van der Burg, red.) verdient helemaal niks, die kan nog geen eens naar de kapper”, bulderde de tv-analist, om te vervolgen over Van Nieuwkerk. “Je hebt aan de hand van je salaris heb je een levensstandaard, met je autootjes en dingetjes. Maar na een jaar niks doen, het staat on hold en er komt geen euro meer binnen. Weet je hoe hard het dan gaat?”, aldus Van der Gijp. “Dan gaat het heel hard. Dus dacht: ‘hij toch: ik moet weer eens aan de slag’.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Revolutie
Link gekopieerd!
  33
  + 1
avatar

Zo genant deze persoon. Hij is vol van zichzelf maar behalve wijn slurpen en lachen om zijn eigen onzin maakt hij zich volslagen belachelijk op tv. Helaas vindt de meute het zeker toch leuk.

Folcwijn
Link gekopieerd!
  26
  + 1
avatar

Iedereen heeft zijn fouten. Alleen zijn die van Gijp dagelijks op tv te zien...

heiltje veen
Link gekopieerd!
  3
  + 1
avatar

Ik vind het een beetje overdreven , het gaat irriteren, dat domme gelul en dat lachen van hem, als het maar vies is, oh oh wat een lolll weet je, weet je,en zo nog 4 keer, dan heb hij nog niks gezegd weet je,,😏

avatar

Je kan niet anders verwachten van dit ranzig mannetje, onbegrijpelijk dat die nog een podium en fans heeft

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen