Vlaar vernietigt dissonant van United: ‘Dit kan niet. Je laat gewoon je club in de steek’

23 december 2023, 16:03   Bijgewerkt: 23 december 2023, 19:00
Foto: © Viaplay

Ron Vlaar heeft in de nabeschouwing van de wedstrijd tussen West Ham United en Manchester United vernietigend uitgehaald naar Bruno Fernandes. De aanvoerder van de ploeg van Erik ten Hag maakte een behoorlijke defensieve fout waardoor Jarrod Bowen voor de 1-0 kon tekenen. Vlaar is genadeloos in zijn analyse.

Op beelden van Viaplay is te zien hoe makkelijk Bowen wegloopt uit de rug van Fernandes. De Portugees laat het vervolgens afweten om mee te lopen met de West Ham-aanvaller, die vervolgens vrij opduikt voor André Onana en tekent voor de 1-0. Vlaar zit zich te verbijten. “Vind het wel schrijnend, hoor. Hij laat hem gewoon lopen. Hij geeft hem niet eens over aan een teamgenoot…”, ziet de oud-verdediger van onder meer Feyenoord en AZ.

Artikel gaat verder onder video

“Dat is dan je aanvoerder… dit is heel kwalijk. Dit kan gewoon niet. Je laat gewoon je club en je team in de steek, en dat vind ik echt nog een understatement”, vervolgt Ron Beton. “Als aanvoerder moet je het voortouw nemen. Je club gaat door een moeilijke fase, een moeilijk seizoen, dit mag je dan niet overkomen.”

Nadat Bowen de score had geopend, besliste oud-Ajacied Mohammed Kudus de einduitslag op 2-0 in het voordeel van West Ham United. Ten Hag en Manchester United krijgen zodoende de volgende tik te verwerken. The Red Devils zakken naar de achtste plek in de Premier League.

Is de positie van Ten Hag nog te redden bij United?

Laden...
231 stemmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

real8madrid
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Als aanvoerder moet je altijd het goede voorbeeld geven en je team op sleeptouw nemen, ongeacht de situatie. Fernandes heeft hier duidelijk gefaald en dat is teleurstellend om te zien.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen