‘Ajax doet spoedig een aanbieding voor 22-jarige middenvelder’

4 januari 2024, 22:37
Foto: © Imago

Ajax is voornemens op korte termijn aan te kloppen bij Fluminense voor de diensten van Martinelli (22). Dat meldt het Braziliaanse UOL althans. De Amsterdammers zijn dringend op zoek naar versterking voor het middenveld.

Het is een publiek geheim dat de huidige nummer vijf van de Eredivisie deze maand het liefst een ervaren controleur toevoegt aan de selectie. Om die reden is de vermeende interesse in Martinelli opvallend te noemen. De Braziliaan speelt zijn wedstrijden weliswaar vooral op de positie voor de defensie, maar is ‘pas’ 22 jaartjes jong. Hij speelde wel al 169 wedstrijden voor Fluminense. Volgens UOL volgt Ajax de verrichtingen van Martinelli al maanden op de voet en keek het vooral met veel interesse naar diens optredens in de Copa Libertadores.

Artikel gaat verder onder video

Dat toernooi, ook wel bekend als de Zuid-Amerikaanse variant van de Champions League, werd gewonnen door Fluminense. De Brazilianen waren op 4 november jongstleden met 1-2 te sterk voor Boca Juniors. Martinelli verscheen aan de aftrap. Hij maakte onlangs ook zijn opwachting tijdens het Wereldkampioenschap voor clubteams. Martinelli verzorgde een assist in de halve finale tegen El Ahly en deed ook negentig minuten mee in de eindstrijd tegen Manchester City, dat duidelijk een paar maatjes te groot was (4-0). Martinelli heeft bij Fluminense een contract tot medio 2025.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

haike
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

hij schijnt wel verdomd doelgericht te zijn! 5 goals in 4 jaar tijd!

Gusa
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Dit lijkt mij zeer onwaarschijnlijk. Ze zijn op zoek naar een speler voor de balans met veel wedstrijden in de benen en leiderschaps kwaliteiten. Daarnaast hebben ze niet veel uit te geven.

remyajax32
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Ajax heeft genoeg geld

KROTJE
Link gekopieerd!
    25
    + 1
avatar

Ik ken deze speler niet, maar als hij wat voor Ajax kan betekenen is hij welkom. Spelers als Martinez, Tagliafico, Kudus, Ibra, Maxwell, Chifu, Neres om maar een paar te noemen kwamen ook als onbekende spelertjes bij Ajax aangewaaid. Ajax heeft een financiële buffer dus met deze speler en Bailey ? en wie weet met nog andere is Ajax aan de wederopbouw begonnen, prachtig hoort bij deze mooie club.

CG
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Ik blijf twijfelen aan het BELEID bij Ajax. Ze weten niet wat ze willen, zo lijkt het ! !

KROTJE
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Ze laten het achterste van hun tong niet zien, is geen beleid misschien, maar is wel politiek. Komt goed met Ajax, misschien niet direct waarneembaar, maar er komt meer voetbal en ook Sutalo gaat steeds meer zelfvertrouwen krijgen en gaat beter voor de dag komen.

Henk Hak
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Liever een speler met ervaring

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen