Ajax-speler belaagd in supermarkt: ‘Dat is niet fijn, natuurlijk’

10 januari 2024, 21:04   Bijgewerkt: 10 januari 2024, 21:35
Foto: © Imago

Anass Salah-Eddine merkt duidelijk wat de gevolgen zijn na een nederlaag van Ajax. De linksback, die dit seizoen maar nauwelijks in de plannen voorkomt bij de Amsterdammers, krijgt na een verliespartij vaak veel berichtjes om de oren van de fans. Ook in de supermarkt wordt de pas 21-jarige voetballer aangesproken.

De telefoon van Salah-Eddine staat roodgloeiend na een nederlaag van Ajax dit seizoen. “Ze mogen over mij zeggen wat ze willen, maar als het over mijn familie gaat, is het toch wel gevoeliger. Soms wil ik dan reageren, maar achteraf heb je er zelf helemaal niks aan en benadeel je de club er ook mee. Ik heb dus nooit gereageerd”, begint de verdediger annex middenvelder bij Ajax Life Podcast.

Artikel gaat verder onder video

Salah-Eddine kan het overigens wel begrijpen dat voetbalfans af en toe een haatdragend bericht verzenden naar een speler. “Als wij niet presteren, worden mensen boos en emotioneel. Als ze boos worden, mogen ze boos worden op mij, maar niet op mijn familie”, is de Ajax-speler die dit seizoen negen keer in actie kwam bij de Amsterdammers.

Drie keer werd er verloren als Salah-Eddine dit seizoen minuten maakte. Na die nederlagen proefde de 21-jarige back de gevolgen in zijn berichtenbox. “In de dagen na een wedstrijd komt het op je af en krijg je veel berichten. Als je een fan in de supermarkt tegenkomt, hoor je soms weleens iets. Dat is niet fijn natuurlijk”, sluit hij af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

jurgen😎
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

aangesproken hoort erbij uitgescholden ook maar niet familie en dreigen bullshit. Dan moeten omstanders of spelers ook hun mond opentrekken en de gekkies corrigeren

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen