Ajax had hele andere droomkandidaat dan Jordan Henderson voor ogen als winteraankoop

20 januari 2024, 12:38
Foto: © Imago

De komst van Jordan Henderson naar Ajax heeft behoorlijk wat losgemaakt in Amsterdam. De ervaren middenvelder moet het elftal van John van ’t Schip gaan helpen met zijn leiderschapskwaliteiten. Voetbal International meldt dat Henderson in eerste instantie niet de droomkandidaat was bij Ajax.

Zo had Kelvin de Lang eigenlijk een andere versterking op het oog. Het werd een aantal maanden geleden duidelijk dat Pierre-Emile Højbjerg in beeld was bij Ajax. “Hij was de droomkandidaat, maar met een speler als Jordan Henderson heeft de interim-TD (technisch directeur, red.) ook uitstekende zaken gedaan”, schrijft VI.

Artikel gaat verder onder video

Het was duidelijk dat Ajax deze winter op zoek was naar een nieuwe controlerende middenvelder. Voor de positie was, naast Højbjerg, ook nog een andere speler in beeld. “Meerdere namen worden met Ajax in verband gebracht, waaronder Højbjerg en Marten de Roon, maar die worden om uiteenlopende redenen afgestreept. Of te duur, te traag, geen leiderschapskwaliteiten of gewoon niet goed genoeg.”

Wie zou de beste aanwinst voor Ajax zijn?

Laden...
2118 stemmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Ferry Banzai
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Good for Ajax Amsterdam Netherland . Yes strong for Ajax Amsterdam Netherland . Yes for Ajax Amsterdam Champignons League nummer one .

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

They play the losers league also known as the Conference league ferry 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen