Arne Slot verrast ook tegen FC Twente met opstelling van Feyenoord

28 januari 2024, 13:26   Bijgewerkt: 28 januari 2024, 13:33
Foto: © Imago

Arne Slot heeft de opstelling van Feyenoord voor de thuiswedstrijd tegen FC Twente bekendgemaakt. Thomas van den Belt is een verrassende basisspeler aan Rotterdamse zijde. Hij vervangt Calvin Stengs, die niet fit genoeg is om deel uit te maken van de selectie.

Waar Slot midweeks tegen PSV (1-0 winst) verraste met Bart Nieuwkoop als rechtsbuiten, is Van den Belt deze zondag de surprise van de Feyenoord-trainer. De 22-jarige middenvelder, afgelopen zomer overgekomen van PEC Zwolle, maakt zijn basisdebuut voor de Rotterdammers. In de Eredivisie viel hij tot nu toe slechts vier keer in.

Artikel gaat verder onder video

Nieuwkoop start net als in het bekerduel met PSV als aanvaller tegen Twente. Samen met Igor Paixao en clubtopscorer Santiago Giménez vormt hij de aanval van Feyenoord. Het team wordt gecompleteerd door Justin Bijlow, Lutsharel Geertruida, Gernot Trauner, David Hancko, Quilindschy Hartman, Mats Wieffer en Quinten Timber.

De van de Afrika Cup teruggekeerde Ramiz Zerrouki en Yankuba Minteh maken hun rentree in de wedstrijdselectie van Feyenoord. Zij beginnen op de bank, evenals onder meer Luka Ivanusec en Javairo Dilrosun.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Van den Belt; Nieuwkoop, Gimenez, Paixao

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

jurgen😎
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

ja ja ja laten we kijken bij de aftrap wat de echte opstelling is .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen