Loon naar werken voor Quick Boys: amateurs uit Katwijk krijgen AZ-stadion stil

16 januari 2024, 22:28   Bijgewerkt: 17 januari 2024, 00:43
Foto: © ESPN

AZ moest dinsdagavond flink aan de bak om een gigantische bekerblamage te voorkomen. De ploeg van trainer Pascal Jansen is al een tijdje slecht in vorm en maakt ook in de thuiswedstrijd tegen Quick Boys een onthutsende indruk. Dat kwam de huidige nummer vier van de Eredivisie bijna duur te staan, want de amateurs uit Katwijk openden na een klein uur de score in het AFAS Stadion. Helaas moest de scheidsrechter het duel vrijwel meteen na de treffer van Nigel Ogidi Nwankwo stilleggen, omdat er tijdens het juichen plastic bekertjes op het veld belandden.

De ontmoeting tussen AZ en Quick Boys in de achtste finale van de KNVB Beker kende uiteindelijk een knotsgekke ontknoping.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen