Dick Advocaat baart opzien en verwacht Ajax volgend seizoen in Champions League

15 januari 2024, 21:00
Foto: © Veronica Offside

Dick Advocaat denkt dat Ajax dit seizoen nog een flinke inhaalslag gaat maken. De Amsterdammers bezetten momenteel de vijfde plaats, en hebben door de uitzege bij Go Ahead Eagles (2-3) de aansluiting met nummer vier AZ gevonden. Advocaat denkt dat Ajax aan het einde van het seizoen alsnog de Champions League ingaat.

Ajax won afgelopen weekend met kunst en vliegwerken op bezoek bij Go Ahead, terwijl AZ met 2-1 verloor in de Grolsch Veste. Het verschil tussen de Amsterdammers en de Alkmaarders bedraagt momenteel nog vijf punten. Nummer drie FC Twente heeft een voorsprong van negen punten op Ajax. “Ze gaan Twente nooit inhalen, heb je hun zien spelen tegen AZ?”, begint Wim Kieft bij Veronica Offside.

Artikel gaat verder onder video

Advocaat sprak een tijd geleden uit dat hij Ajax, ondanks de forse achterstand, nog steeds op de derde plek verwacht aan het einde van het seizoen. De kersvers bondscoach van Curaçao staat nog altijd achter deze uitspraak. “Dat gaat ook gebeuren”, zegt Advocaat, die daarmee verbazing wekt bij Wilfred Genee. “Huh, nog steeds. Denk je dat echt?!”, zegt de presentator.

“Ik denk dat ze, zeker voorin, genoeg kwaliteiten hebben. Ik denk dat (John, red) Van ’t Schip kan laten zien dat hij die ploeg ook kan laten winnen, ook al spelen ze niet goed. Ik denk zeker dat ze nog derde kunnen worden”, antwoordt De Kleine Generaal. Een derde plaats betekent aan het einde van het seizoen een plaatsing voor de voorrondes van de Champions League.

Haalt Ajax de Champions League in seizoen 2024/25?

Laden...
1418 stemmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Advocaat als adviseur bij Ajax.

Goku
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

😂😂😂😂

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen