'Dusan Tadic blokkeerde hoogstpersoonlijk transfer van Hakim Ziyech'

9 januari 2024, 16:28
Foto: © Imago

Dusan Tadic heeft afgelopen zomer een stokje gestoken voor een transfer van Hakim Ziyech naar Fenerbahçe, zo wordt in Turkije beweerd. De oud-aanvoerder van Ajax vreesde naar verluidt dat zijn oud-teamgenoot het groepsproces zou verstoren.

Ziyech maakte enkele maanden geleden de tijdelijke overstap van Chelsea naar Galatasaray, maar zou daarvoor ook zijn aangeboden bij Fenerbahçe en Galatasaray. Fenerbahçe zag de komst van Ziyech aanvankelijk wel zitten, maar brak de onderhandelingen op een gegeven moment abrupt af.

Artikel gaat verder onder video

Dat zou zijn gebeurd nadat Tadic werd gevraagd naar zijn mening over de mogelijke komst van Ziyech. De Servische buitenspeler zou hebben gezegd dat Ziyech een speler is 'die niet echt wil socialiseren met zijn ploeggenoten buiten het veld' en 'in staat zou zijn de sfeer binnen het team te verstoren'.

Waar Fenerbahçe niet doorpakte voor Ziyech, deed Galatasaray dat wel. Hoelang de linkspoot nog in het shirt van de Turkse topclub is te bewonderen, is nog maar de vraag. Het verhaal doet de ronde dat Galatasaray ontevreden is over Ziyech en de huurperiode voortijdig wil beëindigen.

Had Ziyech beter bij Fenerbahçe gepast?

Laden...
250 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Berghuis 2.0.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen