Lollige Feyenoord-fan eist aandacht op tijdens Heracles Almelo - Ajax

27 januari 2024, 21:45   Bijgewerkt: 27 januari 2024, 22:13

Opvallende beelden van de wedstrijd tussen Heracles Almelo en Ajax. Een fan op de tribune zong luidkeels het Feyenoord-clublied 'Hand in Hand'. Dat was te horen op de televisiebeelden van ESPN.

Het Feyenoord-lied werd ingezet toen ex-Feyenoorder Steven Berghuis aanlegde voor een corner. Op dat moment stond het 1-1 door doelpunten van Jizz Hornkamp en Brian Brobbey. Feyenoord-supporters op X kunnen wel lachen om de beelden.

Volg de wedstrijd tussen Ajax en Heracles Almelo in ons liveverslag.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Klantenservice
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

FCupdate, hebben jullie deze wedstrijdbezoeker na het zingen gevraagd van welke club hij fan is? Ik vermoed van niet. Het kan net zo goed een fan van Heracles zijn met een ludieke actie a.d.h.v. Berghuis zijn verleden. Jullie kop van het 'artikel' is te kort door de bocht.

Witte muis
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Iemand die dat zingt bij een wedstrijd waar Heracles en Ajax spelen wil gewoon graag op televisie zijn of te horen zijn of het is een gehandicapt figuur of is stom dronken of teveel gesnoven. Maar aan de stem te horen is het nog een kind die leuk wil zijn nou lekker belangrijk. Ajax heeft weer 3 punten in de pocket fijne dag allemaal 💪❌❌❌

Yor
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Draag iets unieks! Claim jouw gratis boxershort van On That Ass en onderscheid je van de rest: https://cutt.ly/onthatass

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen