Feyenoord-supporters reageren negatief op transfergerucht: 'Die is zo slecht, dit moet je niet willen'

7 januari 2024, 14:25   Bijgewerkt: 7 januari 2024, 14:31
Foto: © Imago/ProShots

Feyenoord heeft interesse in Borussia Dortmund-verdediger Thomas Meunier, maar niet alle supporters van de Rotterdamse club lijken vrolijk te worden van de Belg als nieuwe aanwinst. Op sociale media vraagt een overgrote meerderheid zich af waarom Feyenoord overweegt om zich bij Meunier te melden.

Die twijfel ontstaat onder meer uit de blessuregevoeligheid van Meunier. Uit statistieken blijkt dat Meunier de afgelopen jaren behoorlijk lang uit de roulatie is geweest wegens spierblessures. Inmiddels is de rechtervleugelverdediger weer fit en speelde hij eerder dit weekend negentig minuten mee in de oefenwedstrijd tegen AZ (2-2). Daarnaast is er twijfel over de leeftijd van de Belg. Meunier is 32 jaar oud en heeft daarom weinig restwaarde meer. Supporters van Feyenoord lijken liever te zijn dat Feyenoord inzet op een verdediger, die de club in de toekomst nog geld kan opleveren.

Artikel gaat verder onder video

"32 jaar en veel geblesseerd. Is dit wel handig?", vraagt een supporter van de Rotterdammers zich hardop af. "Kijk zelf regelmatig Dortmund, deze gozer is echt verschrikkelijk slecht. Daarnaast al 32 jaar, blessuregevoelig en een enorm salaris. Fans van Dortmund zijn blij dat hij weggaat. Ik kan geen enkele reden verzinnen om Meunier te halen", reageert een andere supporter. Uiteraard zijn er ook Feyenoorders die blij zouden zijn als Meunier de overstap naar De Kuip zou maken, maar de overgrote meerderheid lijkt niet enthousiast.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

SupporterSinds1953
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Belachelijk om voor zo'n oude blessure gevoelige verdediger te gaan. Beelen en Read en zelfs Lopez deden het in blok 3 en 4 niet slecht. Beelen wordt beter en Read maakte een goede agressieve indruk. Lopez moet alleen niet gaan pingelen achterin. Ook Wieffer kun je als he voorkomt achterin de boel dicht laten gooien. Dan kun je nog beter voor die van der Berg van FSV Mainz gaan. Heeft toekomst en schakelde Gimenez uit

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen