Galatasaray overweegt nu al afscheid te nemen van Hakim Ziyech

1 januari 2024, 17:18   Bijgewerkt: 1 januari 2024, 17:26
Foto: © Imago

Hakim Ziyech vertrekt mogelijk deze maand al bij Galatasaray. De Turkse topclub overweegt de dertigjarige linkspoot terug te sturen naar Chelsea, zo klinkt het in Turkije. Galatasaray huurt Ziyech in principe tot het einde van het seizoen van Chelsea.

Dat de samenwerking tussen Ziyech en Galatasaray mogelijk vroegtijdig wordt afgebroken, heeft te maken met wat de oud-speler van sc Heerenveen, FC Twente en Ajax de afgelopen maanden op het veld heeft laten zien. Galatasaray vindt dat Ziyech niet heeft gebracht wat er van hem werd verwacht.

Artikel gaat verder onder video

Ziyech wordt een gebrek aan effectiviteit verweten. De in Dronten geboren middenvelder annex aanvaller was in de eerste seizoenshelft bij zes doelpunten direct betrokken. Vier keer scoorde hij zelf en twee keer verzorgde hij de assist. In totaal speelde hij veertien wedstrijden voor Galatasaray.

Bij Chelsea zit men niet op de terugkeer van Ziyech te wachten. Mauricio Pochettino gaf de international van Marokko afgelopen zomer geen rugnummer nadat hij eerder al was thuisgelaten voor een trainingskamp in de Verenigde Staten.

Zou dit een goed moment zijn voor Ziyech om terug te keren naar de Eredivisie?

Laden...
2499 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Allback
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Gebrek aan effectiviteit? Dat was bij Ajax al voordat hij naar het buitenland vertrok.

KROTJE
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

Ziyech werd toen hij nog bij Ajax was onterecht de hemel in geprezen. Ziyech is een speler zoals er zo veel van zijn. Als je de PL volgt dan zie je pas hoeveel topspelers daar spelen. Laat Ajax zich niet meer verleiden tot het terughalen van Ziyech en Frank de Boer a.u.b., want Ajax gaat dan relatief weer de diepte in. De supporters willen nieuwe gezichten zien en nieuwe beleving meemaken met hun favoriete club Ajax.

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Nog niet genoeg "beleving" gehad dan ?

KROTJE
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Rechtsbekaf, Jawel hoor: 36 landskampioenschappen, PSV 26, Feyenoord 16 en nog vele andere prijzen, te veel om ze op te noemen. 4 Europacup en CL kampioentitels, PSV 1, Feyenoord 1. Ajax de leverancier van de grootste Nederlandse voetballer aller tijden: Cruijf, leverancier van Marco van Basten die in Milaan liefkozend San Marco genoemd werd, de leverancier van Wesley Sneijder de CL-kampioen met Inter, de leverancier van Bergkamp van wie een standbeeld voor het stadion van Arsenal staat zo kunnen we doorgaan, is te veel om ze alles te benoemen. Helaas dit eerste seizoenshelft als gevolg van dickpics, oplichting en wanbestuur een negatieve beleving, maar de supporters gaan in de (nabije) toekomst weer wat positiefs beleven met het geliefde Ajax. Zou Ajax toch weer wzawzdb zijn ? Ha ha ha.

CG
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Ik weet nu nog even niet of zijn mogelijke terugkomst één winst is. Zo blijft er zéér veel twijfels over de blessures en de wisselende voetbalvorm ! !

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Hij is Berguis 2.0. Als je hem haalt haal je de ellende omhoog en de club omlaag. Voetbaltechnisch geen enkele meerwaarde.

Sander17
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Zwaar overrated. Altijd al geweest.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen