Hans Kraay junior snapt keuze voor buitenlander niet: ‘Ga lekker op de Hollandse toer!’

19 januari 2024, 23:31   Bijgewerkt: 19 januari 2024, 23:39
Foto: © ESPN

FC Den Bosch beleeft een teleurstellend seizoen in de Keuken Kampioen Divisie. Hans Kraay junior adviseert de club uit Brabant om zo snel mogelijk afscheid te nemen van hoofdtrainer Tomasz Kaczmarek en draagt meteen een vervanger voor de Poolse oefenmeester aan: Zeljko Petrovic.

Kaczmarek staat sinds april 2023 voor de groep bij FC Den Bosch. Hij werd naar voren geschoven door de Amerikaanse investeerders, die sinds 2021 meer dan de helft van de aandelen binnen de club bezitten. Kaczmarek presteert dit seizoen echter teleurstellend: FC Den Bosch staat na 22 wedstrijden met slechts 17 punten achttiende in de Keuken Kampioen Divisie.

Artikel gaat verder onder video

“Die Poolse trainer, weet je: ja… Ik heb zoiets van: ga lekker op de Hollandse toer. Die buitenlandse investeerders hebben niks opgeleverd”, zegt Kraay junior vrijdagavond bij ESPN na het doelpuntloze gelijkspel van FC Den Bosch in eigen huis tegen Roda JC Kerkrade.

Kraay junior draagt ook meteen een vervanger voor Kaczmarek aan. “Neem lekker Zeljko Petrovic de komende drie jaar als trainer. Hij woont er om de hoek en hij zou er ook zin in hebben. Die heeft de hele wereld al gezien. Of hij de trainersklus bij FC Den Bosch zou aannemen? Hij gaat sowieso een bak koffie met ze drinken”, aldus de analist. Petrovic, 58 jaar, is sinds 5 januari 2024 overigens hoofdtrainer van Zrinjski Mostar op het hoogste voetbalniveau in Bosnië en Herzegovina.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen