'Kylian Mbappé kan binnenkort belletje uit Premier League verwachten'

1 januari 2024, 19:58
Foto: © Imago

Kylian Mbappé zet zijn carrière na dit seizoen mogelijk voort bij Liverpool, zo meldt Le Parisien. De 25-jarige aanvaller beschikt bij Paris Saint-Germain over een aflopend contract, wat betekent dat hij per 1 januari het gesprek mag aangaan met andere clubs.

Liverpool is één van de clubs die overweegt binnenkort een poging te wagen voor Mbappé. Jürgen Klopp flirt volgens Le Parisien al negen jaren met de aanvaller. Op voorhand zou de aanvoerder van de nationale ploeg van Frankrijk niet onwelwillend tegenover een transfer naar Liverpool staan. Mbappé is bij Liverpool de gedroomde opvolger van Mohamed Salah, een belangrijk doelwit van de puissant rijke clubs uit Saudi-Arabië.

Artikel gaat verder onder video

Paris Saint-Germain zal zijn sterspeler echter niet zonder slag of stoot laten gaan. Afgelopen zomer leek Mbappé het Parc des Princes te verlaten toen hij buiten de selectie voor een trainingskamp in Japan werd gehouden. Al-Hilal wilde de aanvaller voor 300 miljoen euro overnemen van Paris Saint-Germain, maar Mbappé zag het niet zitten zijn loopbaan voort te zetten in Saudi-Arabië.

Naast Liverpool en Paris Saint-Germain is ook Real Madrid een belangrijke gegadigde voor de handtekening van Mbappé. Volgens The Athletic stelt de Spaanse topclub een deadline aan de aanvaller. Hij moet voor halverwege januari de knoop hebben doorgehakt, waardoor de onderhandelingen niet kunnen uitlopen tot een lange soap zoals in het verleden.

Wat moet Mbappé doen?

Laden...
451 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen