Marciano Vink en Kenneth Perez bejubelen aanvoerder: 'Hij speelde ijzersterk, hij heeft zich ongelooflijk ontwikkeld'

28 januari 2024, 20:30
Foto: © ESPN

Marciano Vink en Kenneth Perez zijn onder de indruk van het optreden van FC Twente-verdediger Robin Pröpper tegen Feyenoord. De twee analisten zagen de centrumverdediger uitstekend gediscliplineerd spelen tegen de Rotterdammers en vonden zijn optreden één van de belangrijkste redenen dat de Tukkers een punt overhielden aan de wedstrijd in De Kuip.

"Robin Pröpper speelde een dijk van een wedstrijd", begint Vink zijn analyse in het programma Dit was het Weekend van ESPN. "In dit soort wedstrijden staat hij negen van de tien keer op, dan heeft hij toch wat extra's. Hij leest zo goed waar de ballen komen, het is niet alleen maar blind je man volgen. Het is constant positioneel goed instappen en bezig zijn. Hij had volgens mij de meeste balveroveringen bij FC Twente en goede passes vooruit. Dit soort spelers zorgen er wel voor dat je bij Feyenoord een punt kan halen, met een fantastische keeper", vindt Vink.

Artikel gaat verder onder video

Perez is het met zijn collega eens en vindt het vooral razend knap hoe Pröpper zich de afgelopen seizoenen heeft ontwikkeld. Sinds zijn transfer van Heracles naar aartsrivaal FC Twente lijkt de verdediger met het seizoen sterker te worden: "Hij speelde ijzersterk", merkt Perez op. "Hij heeft zich ongelooflijk ontwikkeld sinds hij van Heracles naar FC Twente is gekomen. Dat had ik niet achter hem gezocht", geeft de analist toe.

Ik ben het eens met Vink en Perez

Laden...
748 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Ja Robin Pröpper samen met Smal en evt. Rots naar Ajax an is Ajax in één klap klaar.

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Das idd niet verkeerd krotje .👍😂

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen