PSV gaat onderuit in oefenwedstrijd tegen nummer negen van de Eredivisie

30 januari 2024, 17:29

PSV heeft een besloten oefenwedstrijd tegen PEC Zwolle verloren. Het werd dinsdagmiddag op De Herdgang 1-3 voor PEC, zo maakt de nummer negen van de Eredivisie bekend.

Bij rust had PEC een 0-2 voorsprong. Anthony Fontana en Anouar El Azzouzi scoorden namens de bezoekers. In de tweede helft deed de zeventienjarige PSV'er Jaden de Guzmán wat terug, waarna Apostolos Vellios de eindstand bepaalde uit een penalty.

De trainers van beide ploegen kozen niet voor hun sterkste opstelling. Bij PSV speelden veel jeugdspelers mee, al hadden bijvoorbeeld Joël Drommel, Shurandy Sambo, Armando Obispo, Mauro Júnior, Patrick van Aanholt en Ricardo Pepi ook een basisplek.

Wat waren de opstellingen bij PSV - PEC Zwolle?

Opstelling PSV: Drommel, Sambo, Van der Plas, Obispo, Tytens, Thomas, Pepi, Mauro Júnior, Van Aanholt, Ledezma, Kwaaitaal.

Opstelling PEC Zwolle: Hauptmeijer, El Azzouzi, Vellios, Bobson, Fontana, De Rooij, Czyborra, Van der Haar, Oukhattou, Gijselhart, Krastev.