PSV incasseert één grote tegenvaller in strijd om Excelsior-aanvaller met Driouech

31 januari 2024, 07:59
Foto: © Imago

PSV kent concurrentie in de strijd om Excelsior-aanvaller Couhaib Driouech, zo weet PSV-watcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad te melden. Volgens de journalist volgt Feyenoord de buitenspeler van Excelsior, maar is er ook een buitenlandse club serieus in de markt voor Driouech. Laatstgenoemde club wil meer betalen voor de aanvaller dan PSV.

PSV en Excelsior liggen momenteel ver uit elkaar. De Rotterdammers willen vijf miljoen euro ontvangen, terwijl de Brabanders op dit moment niet verder willen gaan dan een transfersom van twee miljoen voor Driouech. Dat lijkt op dit moment té weinig, zeker omdat PSV niet de enige club is die werk maakt van de komst van de 21-jarige vleugelaanvaller. Vanuit het buitenland is er ook interesse en het Eindhovens Dagblad weet dat een buitenlandse club al drie miljoen euro wil betalen voor de sterspeler van Excelsior.

Artikel gaat verder onder video

De vraag is of de Rotterdammers akkoord gaan met een eventueel bod uit het buitenland, want ook dat genoemde bedrag ligt nog onder de vraagprijs. De Kralingers werken sowieso liever mee aan een zomertransfer, maar PSV heeft Driouech wegens de aanstaande transfer van Yorbe Vertessen en de hamstringblessure van Noa Lang het liefst snel mogelijk binnen. De Eindhovenaren lijken, mede door de interesse uit het buitenland, echter aan zet. Technisch directeur Earnest Stewart zal zijn bod moeten verhogen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Peter Houtman
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Feyenoord: ga voor Million Manhoef a.u.b.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen