PSV moet binnen drie dagen tien miljoen euro op tafel leggen voor transferdoelwit

29 januari 2024, 16:01
Foto: © ProShots

PSV moet diep in de buidel tasten als het Jeremiah St. Juste wil overnemen van Sporting Portugal, zo weet clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad. De Portugezen willen een bedrag van minstens tien miljoen euro ontvangen voor de oud-verdediger van Feyenoord, die zelf wel naar het Philips Stadion zou willen vertrekken.

De koploper van de Eredivisie leek in eerste instantie in te zetten op een huurtransfer, maar daar wil Sporting Portugal niet aan meewerken. St. Juste kan alleen verkocht worden voor een bedrag van boven de tien miljoen euro. Volgens Elfrink is het nog maar de vraag of de Eindhovenaren zo'n transfersom op tafel willen leggen. Er zal snel duidelijkheid komen, want donderdagavond sluit de transfermarkt.

Artikel gaat verder onder video

PSV is niet de enige club die interesse heeft in St. Juste, want er zou ook vanuit Engeland belangstelling zijn voor de razendsnelle centrumverdediger. St. Juste zelf zou wel open staan voor een transfer naar PSV, maar vindt het niet erg om bij Sporting Portugal te blijven. Het contract van de 26-jarige voetballer loopt in Portugal nog tot medio 2026 door.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Het moet niet gekker worden, een oud-Feyenoorder die in de strijd om de titel met PSV tegen zijn oude werkgever mee moet strijden en de gehate grote rivaal Ajax in de komende clash met PSV bij een overwinning voor puntenmindering van de Eindhovenaren moet gaan zorgen. Nou als het laatste gebeurt dan moeten de 010-supporters volgens de 'Beandoctrine' zich nederiger naar de 020-supporters dienen te gedragen. Grapje.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen