Rampscenario dreigt voor Ajax: Henderson heeft zinnen gezet op transfer naar Serie A

13 januari 2024, 12:43   Bijgewerkt: 13 januari 2024, 12:50
Foto: © Imago

Slecht nieuws voor Ajax. Waar Gianluca Di Marzio vrijdagavond meldde dat Juventus gesprekken voert met Jordan Henderson, weet Alfredo Pedulla dat de deal in een ‘vergevorderd stadium’ is. Zo dreigen de Amsterdammers achter het net te vissen voor de gedroomde versterking.

Transferexpert Pedulla meldt dat Juventus dicht bij de komst van Henderson is. De Serie A-grootmacht zet volgens de Italiaan serieuze stappen in de onderhandelingen met de voormalig Liverpool-aanvoerder. Een huurdeal voor achttien maanden lijkt een kwestie van tijd voor de 33-jarige controlerende middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Ach ja wie wil er nou naar deze middenmotor die ook nog internationaal op het allerlaagste niveau mag aantreden 🤣🤣🤣.

KROTJE
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Allerlaagste niveau klopt, helaas zit er niet meer in dit seizoen, maar is altijd niet zo erg als om met bla bla bla naar de finale gaan en door Mourinho cs. met 2-0 gekleineerd te worden en wie weet op het iets hogere niveau binnenkort weer.

Jesus krijst
Link gekopieerd!
    25
    + 1
avatar

Jammer als feyenoorder had ik het gehoopt. zijn salaris is veel te hoog voor de conference league

gtsb
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Ajax moet gewoon blij zijn als hij niet komt . Hij zou veelste veel kosten voor het overgebleven niveau wat hij nu heeft . Veel ervaring dat klopt ,maar hij kan het al een tijd niet meer belopen . Bij liverpool speelde hij ook al vaak niet meer . Daar had je nog spelers die zijn slijtage verbloemde . Die spelers heeft ajax niet

KROTJE
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

My gosh, alsof hij nog van hele grote waarde voor Ajax zal zijn. Hij kost ook veel en voor dat bedrag zijn er zat alternatieven. Laat hem lekker naar Turijn gaan, leuke stad, ik kom daar ook graag. Italië leuk land voor de toerist, dit even terzijde.

Allback
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

De term rampscenario is denk ik lichtelijk overdreven. Alsof hij de redder van Ajax zou zijn geweest. Zijn kwaliteit is nog een discussie punt net als wat hij zou moeten kosten, waarschijnlijk een vermogen.

JMP
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Ach ja, dit viel wel weer te verwachten. Doortastend optreden dat niet in het woordenboek van de huidige Ajax directie. In die week dat dit speelt had dit al lang geregeld moeten zijn. Maar de leiding is bij Ajax dus gewoon nog steeds in handen van die drie niet door voetbal kennis geremde dames van het account kantoor en het verzekeringskantoor. Onder Overmars zou dit binnen hooguit een paar dagen zijn geregeld.

BartVanderVeen24
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Transfergoeroe Romano heeft het een keer mis... die man wordt ook overhyped.

De Enige Echte
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Hahahaha en die sukkels in 020 denken dat ze kans hadden. Hij heeft direct gezegd: die B club is geen optie.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen