'Shirts van Henderson binnenkort gratis te koop. Ajax-publiek gaat hem uitkotsen'

22 januari 2024, 17:06
Foto: © Imago

Valentijn Driessen kijkt op van de wijze waarop Jordan Henderson zondag werd verwelkomd door het Ajax-publiek. Toen Henderson in de eerste minuut van de wedstrijd tegen RKC Waalwijk in beeld kwam, reageerde het thuispubliek dolenthousiast.

Clubwatcher Mike Verweij kon wel lachen om de beelden. “Zal Henderson inmiddels druk voelen? Als je na 52 seconden op het stadionscherm komt en het hele publiek dan begint te juichen…” Henderson zat tegen RKC nog op de tribune en het is onduidelijk wanneer hij zijn eerste wedstrijd voor Ajax kan spelen.

Artikel gaat verder onder video

“Het is toch ongelooflijk. Ajax-publiek dat juicht voor een breker”, stelt Driessen maandagmiddag in de podcast Kick-Off van De Telegraaf. “Een ordinaire breker van het spel. Dat vind ik echt onbegrijpelijk. Dat is toch niet des Ajax’? In de fanshop was het ook gekkenhuis”, doelt Driessen bijvoorbeeld op de shirtverkoop: volgens Ajax is het shirt van Henderson het snelst verkopende shirt ooit.

Driessen verwacht dat de fans spijt krijgen van hun aankoop. “Binnenkort komt het allemaal gratis op de markt, want dan wordt hij uitgekotst.” Volgens Verweij is Henderson 'in principe' de enige winteraankoop voor Ajax, tenzij er ruimte ontstaat in de salarispost. "Dan is er misschien nog wat mogelijk."

Denk jij dat Jordan Henderson succesvol wordt bij Ajax?

Laden...
3582 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    26
    + 1
avatar

Heb die Driessen een glazen bol of zo !!!! Denk dat als Driessen in zijn glazen bol kijkt dat hij spontaan springt !!!

Henk Postulart
Link gekopieerd!
    25
    + 1
avatar

Wat een irritant mannetje is die Driessen toch! Snap niet dat ze zo mannetje nog journalist noemen! Altijd negatief heb een hekel aan deze gast grrr

dilima1966
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Het wordt tijd dan wij met ze allen over Valentijn Driessen heen mogen piesen dan letterlijk die pipo roept van alles hij is helemaal de weg kwijt of aan de drugs

martienis
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Driessen de grootste niksnutter van nederland die man is werkelijk altijd negatief over ajax

avatar

Die Driessen is een kansloos ventje. Hij roept wat terwijl totaal geen van voetbal weet. Ik hoop dat hij zijn werk niet meer mag uit oefenen. Deze gast is lekker.

Nasalis
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

De transfer is in de media opgeklopt tot Transfer van de Eeuw, dus het kan eigenlijk alleen maar tegenvallen. We gaan het zien.

GabrielleX01
Link gekopieerd!
    27
    + 1
avatar

Kijk, natuurlijk kan hij tegen gaan vallen, maar laten we nou eerst eens wachten tot er een wedstrijd gespeeld is. En "des Ajax" als je kijkt hoe het dit seizoen is gegaan moet het "des Ajax" het laatste zijn waar je aan denkt. Eerst stabiliteit, resultaat en zorgen dat de goals tegen veel minder worden. Dan pas kijken of je het mooie "des Ajax" terug kan brengen. Als beetje journalist die verstand heeft van voetbal zou je dat moeten weten tenzij Driessen dat totaal niet heeft.

El Sarcastico
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Ik ben eerlijk gezegd ook bang dat Jordan niet gaat slagen. Hij wilde zo graag weg uit de zandbak, dat hij zelfs bij volendam zou willen spelen, als dat de enige club zou zijn die hem zou willen hebben.

Paulus13
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Het enige dat wordt uitgekotst is Valentijn Driesen. Wat een zuur naar mannetje is dat.

Frank van Zutphen
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als ik mijn shirt zat ben, prop in hem bij Driessen in zijn mond .. ik stop pas als hij er helemaal inzit .. want ik ben een doorzetter !

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen