Statement van zeven woorden van kamp-Vertessen belooft weinig goeds voor PSV

30 januari 2024, 17:10   Bijgewerkt: 30 januari 2024, 19:08
Foto: © Imago

Yorbe Vertessen is niet van plan om terug te keren naar Eindhoven. De in België bekende (voetbal)advocaat Wouter Janssens, die optreedt als zijn belangenbehartiger, spreekt vol ongeloof over het voornemen van PSV om de aanvaller terug te halen en zijn transfer naar Union Berlin te annuleren.

Door de blessure van Noa Lang wil PSV geen buitenspelers laten gaan. Vertessen is met toestemming van PSV in Berlijn, maar de club lijkt hem nu terug te willen halen. “Het is zeer spijtig voor Noa en voor PSV, absoluut, maar Yorbe heeft goedkeuring om af te reizen en de transfer is hier rond”, legt Janssen uit tegenover het Algemeen Dagblad.

Artikel gaat verder onder video

Om Vertessen de rekening te presenteren van de blessure van Lang, past volgens Janssens niet bij een club als PSV. “Yorbe heeft bijna vijftien jaar trouwe dienst erop zitten, hè? Altijd beschikbaar gebleven in de afgelopen weken en alles is precies volgens afspraak gegaan.”

Krachtig statement van kamp-Vertessen

Volgens het AD wil Union Berlin circa zes miljoen euro betalen voor Vertessen, plus een mogelijk doorverkooppercentage. “Die afspraken zijn nagekomen door hem en hij heeft nochtans zijn ding gedaan, tegen FC Twente bijvoorbeeld. Nee, dit is geen manier van handelen.” Janssens eindigt met een kort maar krachtig statement van zeven duidelijke woorden. “Wij zijn in Berlijn en blijven daar.”

PSV moet Yorbe Vertessen naar Union Berlin laten gaan

Laden...
393 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Norbert Heijmink
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Je weet niet wat er is afgesproken de afgelopen weken met deze speler. Dus roepen dat ze zijn salaris moeten stopzetten mr Bean is zonder kennis roeptoeter en. Waarschijnlijk ligt de waarheid zoals gewoonlijk ergens in het midden.

Gusa
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Stoere praat van de zaakwaarnemer, maar als PSV er geen klap op geeft blijft onze beste Yorbe gewoon in Eindhoven. Ik vind het erg lullig voor die jongen hoor, maar het is te begrijpen dat PSV deze transfer op zijn minst even parkeert en mogelijk tijd neemt om uit te zoeken hoe ze buiten Vertesse om de blessure van Lang op kunnen vangen.

Deblauwe1
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Maar als kamp Vertessen naar het CAS gaat en toch een wissel vaststelt heeft PSV hierdoor wel de slechste naam

Mike
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Contract is contract. Maar dat is niet alleen wanneer er sprake is van een handtekening. Mondelinge afspraak is ook bindend. Dus als PSV toestemming hebben gegeven dan kunnen ze niet meer er zomaar op terugkomen. Maar goed, we waren er allemaal niet bij. Beide kanten hebben wensen en verwachtingen en in de media zullen ze niet de gulden middenweg kiezen of het achterste van hun tong laten zien.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen