Transferdoelwit van PSV staat ook 'gewoon' op het lijstje van Feyenoord

29 januari 2024, 19:48
Foto: © Imago

PSV is niet de enige club met interesse in Couhaib Driouech, zo weten Sjoerd Mossou en Martijn Krabbendam. Volgens Mossou hebben meerdere buitenlandse clubs zich gemeld met betere biedingen dan PSV. Krabbendam stelt dat Feyenoord de aanvaller van Excelsior ook op het lijstje heeft staan, maar dat er momenteel geen behoefte is aan zijn komst.

“Bij Excelsior vonden ze het bod van PSV te laag”, zegt Mossou, journalist van het Algemeen Dagblad, bij het programma Voetbalpraat in een eerste reactie op het nieuws over de interesse uit Eindhoven. “Er waren meerdere clubs geïnteresseerd." Het zou onder meer gaan om Sporting Portugal, de koploper van de Portugese competitie. "Plus een Franse club en een Championship-club. Die hebben aanmerkelijk meer geboden dan PSV tot nu toe heeft geboden.”

Artikel gaat verder onder video

Het Eindhovens Dagblad spreekt van een vraagprijs van vijf miljoen euro, maar voegt eraan toe dat ‘niemand’ dat bedrag wil bevestigen. Mossou zou het evenwel begrijpen. “Hij kan het verschil maken tussen wel of niet degraderen. Als je dat rekensommetje maakt, snap ik het wel.” Krabbendam, journalist van Voetbal International, voegt toe: “Deze Driouech stond ook bij Feyenoord gewoon op de lijst. Maar daar hebben ze buitenspelers in overvloed.“

Kenneth Perez beseft dat PSV een ‘ongelooflijk aantrekkelijke’ stap zou zijn voor de 21-jarige Driouech. Toch weet hij niet of de aanvaller zou slagen. “Hij moet zich wel realiseren dat hij niet alle minuten zal spelen, maar hij kan zich wel ontwikkelen. Dat zou het beste scenario zijn. Een ander scenario is dat je niet aan spelen toekomt en wegkwijnt op de bank. Ik vind hem echt heel goed spelen bij Excelsior. Dat geeft 0,0 garantie dat je het bij PSV ook kan.”

Is Couhaib Driouech vijf miljoen euro waard?

Laden...
505 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Performance
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Journalist van VI geeft te kennen dat Feyenoord een overvloed aan buitenspelers heeft en dus Exelsior speler Driourech net als PSV op een lijstje heeft staan, wanneer krijgen wij die zogenaamde buitenspelers eens een keer te zien, ben reuzebenieuwd want tot nu toe is het alleen maar bagger wat ik heb gezien, zelfs in de eigen Jeugd van bv O21 hetzelfde liedje dus weet niet waar hij het over heeft

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen