Turkse media: 'Ajax ziet in Galatasaray-sterspeler vervanger van Steven Bergwijn'

11 januari 2024, 15:12
Foto: © Imago

Kerem Aktürkoglu wordt opnieuw gelinkt aan een overstap naar Ajax. De Turkse aanvaller van Galatasaray werd afgelopen zomer in verband gebracht met een overstap naar Amsterdam, maar die kwam er destijds niet. Turkse media melden donderdagmiddag opnieuw geruchten over Aktürkoglu en Ajax.

Zo zou de 25-jarige aanvaller gezien worden als een mogelijke vervanger van Steven Bergwijn, die in de belangstelling staat van West Ham United. Ook wordt de Ajax-aanvoerder al langer in verband gebracht met een overstap naar Saudi-Arabië. Aktürkoglu zou gelden als een van de mogelijke vervangers van Bergwijn.

Artikel gaat verder onder video

Onder meer SportX en Star melden dat Galatasaray alleen mee wil werken aan een transfer als er een goed bod wordt gedaan op de aanvaller. De 25-jarige Turk is al jaren een waardevolle speler in het elftal van Galatasaray. Dit seizoen was Aktürkoglu goed voor vijf doelpunten in achttien competitiewedstrijden. Ook in de Champions League presteerde de aanvaller goed. In twaalf optredens maakte hij drie doelpunten en gaf hij twee assists.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Bergwijn gaat en kan niet weg !!!! Er is geen club die 30 milj voor hem betaalt !

KROTJE
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Mooie berichten de laatste tijd. Ajax gaat doorpakken, Ajax is een "koopclub" immers. Succes zal niet meteen merkbaar zijn, maar op de middellange termijn gaat Ajax een transformatie ondergaan en hopelijk kunnen wij weer genieten van een volwaardig Ajax in de zogenaamde klassiekers en die tegenstanders weer op een normale Ajaxmanier partij geven, het wordt tijd om weer eens "arrogant" te zijn. P.S. de woorden arrogant en koopclub zijn door de Ajaxhaters aan Ajax vastgeplakt dus deze woorden gebruiken dan maar, waarom ook niet.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen