Ajax, Feyenoord, PSV en AZ zien dezelfde parel rondlopen in de Eredivisie

10 februari 2024, 13:39
Foto: © Imago

Troy Parrott heeft indruk gemaakt op de grootste clubs in de Eredivisie. De spits van Excelsior, op huurbasis overgekomen van Tottenham Hotspur, staat volgens het Ierse The42 in de belangstelling van Ajax, Feyenoord, PSV en AZ.

De 22-jarige Parrott speelde dit seizoen zeventien wedstrijden voor Excelsior, waarin hij zeven keer scoorde en drie assists gaf. Hij maakte aan het begin van het seizoen indruk met korte invalbeurten waarin hij wist te scoren, zoals tegen sc Heerenveen, Sparta Rotterdam en PEC Zwolle. Zo knokte Parrott zich gaandeweg het seizoen in de basiself van trainer Marinus Dijkhuizen. Gemiddeld was Parrott dit seizoen iedere 94 minuten betrokken bij een goal.

Artikel gaat verder onder video

De twintigvoudig international van Ierland (vier goals) zou zichzelf in de kijker hebben gespeeld in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Alkmaar. Er wordt echter niet gesproken van concrete plannen van een van de betrokken clubs om Parrott binnen te halen. Zaterdagavond komt Parrott met Excelsior in actie in de thuiswedstrijd tegen FC Twente.

Parrott is afkomstig uit de jeugdopleiding van Tottenham en speelde in het seizoen 2019/20 vier officiële wedstrijden voor de Londense club. Daarna werd hij verhuurd aan Milwall, Ipswich Town, Milton Keynes Dons, Preston North End en nu aan Excelsior. Zijn contract bij Tottenham Hotspur loopt door tot medio 2025.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen