Ajax ontvangt met terugkeer van aanvaller geweldig nieuws uit ziekenboeg

15 februari 2024, 14:09   Bijgewerkt: 15 februari 2024, 14:14
Foto: © Imago

Mika Godts traint weer mee met de hoofdmacht van Ajax. Het Belgische talent moest lange tijd vanaf de kant toekijken wegens een hamstringblessure, maar zijn rentree lijkt inmiddels in zicht. Godts zet momenteel zijn laatste stap in de revalidatie.

De hoop is dat de aanvaller binnenkort weer kan aansluiten bij de wedstrijdselectie van de Amsterdammers, zo meldt Ajax Showtime donderdagmiddag. Godts heeft inmiddels de trainingen van Ajax hervat. Alleen de partijvormen laat hij nog aan zich voorbij gaan.

Artikel gaat verder onder video

Het moge duidelijk zijn dat de rentree van Godts dus dicht bij is. Voor Ajax is dit uitstekend nieuws, aangezien de Amsterdammers de afgelopen weken weinig opties hadden op de flanken. Steven Bergwijn raakte vlak voor het treffen met PSV geblesseerd, terwijl de ploeg van John van ’t Schip al niet breed in de vleugelaanvallers zat.

Carlos Forbs en jongeling Jaydon Banel werden ingezet als vervangers. Met de aanstaande rentree van Godts heeft Van ’t Schip een extra optie in de aanval. De Belg raakte in december geblesseerd in de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen